TUGA DO NEBA: Napušten pas u Kragujevcu danima čeka vlasnika na istom mestu! (FOTO)

- Očigledno čeka vlasnika, koji ga je, isto tako očigledno, ostavio. Srce mi se cepa. Ja ga obilazim i hranim, jer živim u malom stanu u kome brinem već o dva psa. Njemu je potreban dom, jer je stvoren za ljubimca. To je i bio, ali nekome ko ga ne zazlužuje! - priča Kragujevčanka Tina Mijović

  • 18

Ko može ovako iskreno da voli, da veruje u sudbinu i čeka da ga onaj ko ga je ostavio dođe po njega?!

Tina Mijović ispričala je ovu tužnu priču, piše portal petface.net.

- Sasvim slučajno sam ga uočila kada sam išla da nahranim druge kuce. Ležao je u travi pored gajbice. Nahranila sam ga i otišla - priča nam Tina iz Kragujevca.

Kad je i sutradan krenula u misiju hranjenja napuštenih pasa u kraju u kojem živi, Tina je videla nešto neverovatno – pas je ležao na istom mestu, kao da nekoga čeka. I tako i sledećeg dana, sledećeg, sledećeg…

- Očigledno čeka vlasnika, koji ga je, isto tako očigledno, ostavio. Srce mi se cepa. Ja ga obilazim i hranim, jer živim u malom stanu u kome brinem već o dva psa. Njemu je potreban dom, jer je stvoren za ljubimca. To je i bio, ali nekome ko ga ne zazlužuje! Pomozite mi da ovu dušu spojimo sa njegovim čovekom, koji sam sigurna postoji - apelovala je ova divna Kragujevčanka.

Čupavac je veoma poseban, meden, dobar i, prema Tininim rečima, neizmerno veran!

- Zamislite ga samo kada se okupa i očešlja, pa neće mu biti ravnog - kroz smeh kaže Tina.

Neizmernu ljubav prema njemu Tina pokazuje i tako što mu svako veče šapne da ne brine, da će ga spasiti, da ima jos dobrih ljudi – a on, kaže Tina, "zahvalno zavrti svojim čupavim telašcem kao da kaže: "I love you tomorrow".

Tako zaroni u noć sa nadom da će ujutru, pored hrane, dobiti i dom i zagrljaj svog čoveka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Josip

    17. septembar 2014 | 16:15

    Ja bi usvojio tog psa,gde se nalazi tacno,ja sam i iz Beograda..

  • Taj. . . .

    17. septembar 2014 | 18:15

    Ja sam u kg,u. . .daj reci gde je,da ga povedemo do veterinara,ako je cipovan,naci cemo ga. .

  • Lidija

    17. septembar 2014 | 21:31

    Neka ti Bog blagoslovi tvoju plemenitu dusu koja brine o tom malisanu punom verne i iskrene ljubavi!!! Dajte neki kontakt, zelela bih da ga usvojim!! Imam vec dva psa ali gde celjad nije besna ni kuca nije tesna!!! Sto pre dajte neki kontakt i da se sto pre dodje do te mucne dusice i spase se od muke koju mu je ljudski otpad ucinio!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA