LUKA BOJOVIĆ IZ ZATVORA PORUČUJE: Moj otac je preminuo kao pravednik!

- Kada sam mu rekla da je otac umro, ćutao je, uzdahnuo i samo je tiho kazao da je umro kao pravednik, dok je spavao...Mnogo mu je žao - prepričava razgovor ćerka Vuka Bojovića Marija sa bratom Lukom koji je u pritvoru u Madridu

  • 12

Luki Bojoviću, koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Madridu, vest da je umro Vuk Bojović, saopštila mu je sestra Marija, juče telefonom, kada je nazvao da čuje kako mu je otac!

Ćerka Vuka Bojovića, za Naše Novine kaže da je Luki posle svega kroz šta je njegova porodica prošla, ta vest jako teško pala.

- Kada sam mu rekla da je otac umro, ćutao je, uzdahnuo i samo je tiho kazao da je umro kao pravednik, dok je spavao...Mnogo mu je žao. Posebno mu je teško palo što neće moći da dođe na sahranu. Naš otac se mučio u životu, ali ga je bar smrt poštedela patnje - kaže Marija Bojović.

- Luka nije bio ni na sahrani ubijenog brata Nikole, tako da je sasvim izvesno da neće moći da bude na sahrani oca Vuka - kaže za Telegraf.rs Lukin advokat Borivoje Borović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    18. septembar 2014 | 08:40

    Bio je veliki covek i pravednik. Neka mu je laka zemlja.

  • Goran

    18. septembar 2014 | 08:16

    Saucesce skolski . Lose godine za tebe.Valjda ce biti svetlo na kraju tunela.

  • Foks

    18. septembar 2014 | 12:17

    Ne poznajem te ali postujem porodicu iz koje si I Tvog velikog oca! Moje saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA