HAOS U BOLNICI U VRANJU: Nasilnici polomili staklo, povredili lekare i obezbeđenje (VIDEO)

Grupa ljudi nezadovoljna što im je naplaćen ulazak automobilom u bolnički krug, napravila je incident, pa je policija podnela prijavu Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira ispred Ginekološkog odeljenja

  • 12

Vranjska policija podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv dve osobe iz tog grada koje su, kako se sumnja, polomile staklo na ulaznim vratima Ginekološkog odeljenja Zdravstvenog centra i povredile radnika obezbeđenja. 

Kako se navodi u saopštenju PU Vranje, sumnja se da su osumnjičeni polomili staklo na ulaznim vratima Ginekološkog odeljenja i pokušali nasilno da uđu, u čemu ih je sprečio radnik obezbeđenja, kome su naneli povrede.

Policija je, takođe, podnela prijavu Prekršajnom sudu protiv tri osobe koje su ispred Ginekološkog odeljenja remetile javni red i mir vikom i upućivanjem uvreda dežurnom doktoru.

Kako prenosi Televizija Vranje, incident se dogodio 18. septembra oko 19.30 kad je grupa ljudi, nezadovoljnih što im je naplaćen ulazak automobilom u bolnički krug, polomila ulazna vrata i povredila radnika obezbeđenja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    20. septembar 2014 | 23:25

    Ja mislim da je to malo vise za krivicnu nego za prekrsajnu prijavu.

  • Rama iz ciriha

    21. septembar 2014 | 00:24

    Ja mislim dasu te cuvari u vranjskom bolnicu dasu krivi jer znam iz iskustva isto prije kad smo nekoga posetili u vranju Cuvari nisu nam dali nikako da udjemo sve dok ne platimo Po 10 Euro oni su od uvek tako su se ponasali narocito sa Albancima iz okoline vranje ali sad albanaca nema krenuli sa romima jadni

  • Tasha

    21. septembar 2014 | 06:51

    Sta je sa drugom stranm,kako su se oni ponasali.Vecina zaposlenih u zdravstvenim ustanovama prvo idu na kurs nekulture i nepristojnosti pa ga onda pustaju da komunicira sa ljudima.Ovo je konstatovano iz licnog iskustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA