KAKO JE UOPŠTE ŽIV?! Leskovčanin vozio s 4,24 promila alkohola u krvi!

Policajac je posumnjao da je vozač pijan, pa je sprovedeno alkotestiranje ručnim alkometrom koje je pokazalo prisustvo 4.24 promila alkohola u krvi, što prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima odgovara stepenu potpune alkoholisanosti

  • 15

U subotu posle ponoći u ulici Dušana Popovića, saobraćajna policija je tokom redovne kontrole zaustavila automobil „ševrolet aveo“ niške registracije.

 

Policajac je posumnjao da je vozač pijan pa je sprovedeno alkotestiranje ručnim alkometrom koje je pokazalo prisustvo 4.24 promila alkohola u krvi, što prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima odgovara stepenu potpune alkoholisanosti. Kada su mu predočeni rezultati alkotestiranja, nije ih osporavao niti je pružao otpor policiji prilikom odvodjenja.

 

Pijani vozač zadržan je policiji na trežnjenju do 12 sati, nakon čega je sproveden Prekršajnom sudu koji ga je kaznio sa 14 poena, 120.000 dinara i

10 meseci zabrane vožnje.

 

 

Niška saobraćajna policija, tokom nastavka pojačane kontrole, učesnika u saobraćaju, prošlog vikenda zatekla je za volanom 27 pijanih vozača od kojih je petoro imalo u krvi preko 1.2 promila alkohola a četvoro više od dva promila.

 

Policijska uprava apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i najavljuje i u narednom periodu.pojačanu kontrolu alkoholisanosti vozača, brzine kretanja i propuštanja pešaka na pešačkim prelazima.

 

(D. R).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA