NAJVEĆI I NAJBROJNIJI DO SADA: Završen 7. Weekend Media Festival!

Sva dobra iskustva iz ove godine prenećemo u sledeću, a možete računati i na nešto novo, jer Weekend je festival stalnih inovacija - rekao je direktor programa Nikola Vrdoljak

  • 0

Sedmi Weekend Media Festival završen je u Rovinju velikim koncertom Psihomodo Popa. U tri dana Weekend je na predavanjima, panelima, prezentacijama, radionicama i žurkama okupio oko 4.000 posetilaca iz 12 zemalja regije, Evrope i sveta.

Raspravljalo se o poslovnim i medijskim temama, predstavljen je niz novih projekata, a predavači iz inostranstva prezentovali su najnovije trendove u komunikacijama.

Weekend je ponovno okupio celu regionalnu komunikacijsku industriju na jednom mestu i značajno produžio turističku sezonu u Rovinju.

- Bio je ovo po svim kriterijima najveći, najbrojniji i najuzbudljiviji Weekend do sada. Hvala svima koji su došli u Rovinj i još jednom učinili Weekend najvećim okupljanjem komunikacijske industrije u regionu. Naša je obaveza da do sledeće godine budemo još bolji i na tome počinjemo da radimo već od sutra. Vidimo se ponovno u Rovinju u septembru 2015. - poručio je direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov.

Uvođenje dodatne dvorane za radionice na ovom se Weekendu pokazalo kao pun pogodak.

- Radionice su bilo izuzetno posećene. Verujem da su mnogi iz Rovinja otišli s vrlo konkretnim znanjima koja mogu odmah da upotrebe u svom poslovanju. Sva dobra iskustva iz ove godine prenećemo u sledeću, a možete računati i na nešto novo, jer Weekend je festival stalnih inovacija - rekao je direktor programa Nikola Vrdoljak.

Sve rekorde ove su godine oborile revija reklamnih agencija BalCannes i nagrada SoMo Borac. Za BalCannes, marketinški događaj godine u regiji, prijavilo se čak 147 projekata, od kojih je u Rovinju prikazano 25 najboljih. Za SoMo Borac je stiglo 135 prijava, među kojima je stručni sud odabrao dobitnike nagrada u 8 kategorija.

Među 4.000 posetilaca 7. Weekend Media Festivala bilo je i više od 300 studenata iz celog regiona. Akreditovano je više od 500 novinara iz regiona, ali i iz ostalih evropskih zemalja. U programu je učestvovalo više od 130 komunikacijskih stručnjaka, koji su u dva dana u pet dvorana održali gotovo pedeset predavanja, panela, prezentacija i radionica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA