VEROVALI ILI NE: Grad u Bosni bez kafića i restorana! (VIDEO)

U ovom gradu u Bosni šezdeset ugostitelja nedavno je ostalo bez posla. Kafići, restorani i hotel su zapečaćeni, a Gačani nemaju gde da popiju jutarnju kafu, pročitaju novine i prepričaju jedni drugima sve čaršijske tračeve

  • 18

U vremenu brze hrane, kafeterija i raznih ugostiteljskih objekata grad Gacko u Bosni postao je jedinstven slučaj - u njemu više nema ni poslastičarnica, ni picerija ni restorana.

U ovom gradu u Bosni šezdeset ugostitelja nedavno je ostalo bez posla. Kafići, restorani i hotel su zapečaćeni, a Gačani nemaju gde da popiju jutarnju kafu, pročitaju novine i prepričaju jedni drugima sve čaršijske tračeve.

Kažu da se sastaju samo na ulici, progovore po nekoliko reči i svako se uputi svojoj kući.

Pogledajte prilog koje su uradile Centralne ATV vesti:

(Telegraf.rs / izvor: mojahercegovina.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop dujic

    26. septembar 2014 | 16:10

    Nije Bosna nego istočna Hercegovina tj republika srpska gacani su se pokazali u svim ratovima kao obilici i uz nevesinje čuvari srpstva a kafana ce biti NEK je živa srpska republika

  • Boki VRS

    26. septembar 2014 | 12:29

    Supljak nevidjeni...kako mogu od vlasti da traziti i ocekivati da otvore kafic.Pa gdje su nestali privatnici,?sto niko ne otvori ako je ovako, to je idealna poslovna sansa, jesu li stvarno toliko zatucani ne kapiram u cemu je problem. PS. Gacko je u Hercegovini ne u Bosni oko 70 km. sjeverno od Trebinja.I imaju najvisa primanja po stanovniku u BIH, kao i jako razvijena sela,stocarstvo itd.

  • Mak

    26. septembar 2014 | 14:23

    Razlog je sto su izvijesni Vucenovici kupili drzavnu firmu koja je imala te ugostiteljske objekte,unistili i zaduzili je. I poreska uprava je zakljucala sve objekte. U Gacko postoji jos kafica,restoran i pekara koji rade neovisno od ovoga slucaja,ova prica je pokrenutna vjerovatno da bi se ponovo otvorili ti objekti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA