Posle Beograda gej parada i u Podgorici

Organizacioni odbor "Montenegro Prajda", ove godine očekuje veću podršku države tokom samog skupa u vidu učešća većeg broja ministara i visokih državnih zvaničnika

  • 10

Drugi "Montenegro Prajd" biće održan u oktobru u Podgorici, odlučio je Organizacioni odbor Povorke ponosa.

Povorku ponosa organizuje crnogorska LGBT Asocijacija "Kvir Montenegro".

- Mi, LGBT osobe iz Crne Gore, uskoro ćemo sa našim prijateljima i članovima porodica, podržavaocima ljudskih prava, državnim zvaničnicima, predstavnicima civilnog sektora i diplomatskog kora, ponovo šetati ulicama Podgorice - navodi se u saopštenju "Kvir Montenegro".

Organizacioni odbor "Montenegro Prajda", ove godine očekuje veću podršku države tokom samog skupa u vidu učešća većeg broja ministara i visokih državnih zvaničnika, što će značiti i obezbeđivanje potpune bezbednosti učesnika Prajda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fratello

    27. septembar 2014 | 12:41

    Sav ugled koji su nasi preci gradili vjekovima, junaci koji su rodjeni u krsu i planinama Crne Gore, prevrcu se u grobu. Sve se ovo dopusta(ova po meni sramota), zarad Evropske unije i zapada. Nikad od njih koristi, samo steta. Sa istoka izlazi sunce, istoku se okrenimo. Parade i sramocenje JUNAČKE Crne Gore, a prije toga priznavanje Kosova i odvajanje od Srbije. Zapad nas unisti, zapamtite!!! STOP svemu ovome

  • Iv

    27. septembar 2014 | 13:16

    Kakva nas beda stize!!! GOSPODE BOZE POMOZI!!!

  • Dejan B.

    27. septembar 2014 | 23:59

    Spasi nas ,Gospode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA