Selektor tekući račun UniCredit Banke za samo jedan dinar (FOTO)

Zbog velikog interesovanja klijenata, UniCredit Banka sprovodi promotivnu akciju tokom koje će svi klijenti koji u periodu od 22. septembra do 31. oktobra 2014. godine otvore Selektor tekući račun uživati mnoge pogodnosti

  • 0

Zahvaljujući velikom interesovanju klijenata i predstojećoj Turi trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit Banka, ova kompanija sprovodi promotivnu akciju tokom koje će svi klijenti koji u periodu od 22. septembra do 31. oktobra 2014. godine otvore Selektor tekući račun, u narednih šest meseci plaćati mesečnu cenu održavanja u iznosu od samo jednog dinara.

Selektor tekući račun klijentima pruža mogućnost da uživaju u slobodi koju im pruža najefikasniji tekući račun na tržištu. Ovaj proizvod klijentima obezbeđuje da samostalno, u skladu sa svojim potrebama i finansijskim mogućnostima, izaberu samo one proizvode i usluge koji su im zaista potrebne i da na taj način sami odrede mesečnu cenu održavanja računa koja će se primenjivati nakon isteka promotivnog perioda od 6 meseci.

Selektor tekući račun uključuje moderan set osnovnih bankarskih proizvoda i usluga, kao što su: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, dozvoljeno prekoračenje po računu, račun oročenog depozita, račun štednje po viđenju, Maestro debitnu karticu i telefonski servis.

Pored pomenutih osnovnih, klijenti u svakom trenutku imaju mogućnost da svoj Selektor tekući račun dopune nekom od dodatnih usluga kao što su e-banking, koji im omogućava da putem računara upravljaju svojim finansijama, m-banking, koji im pruža mogućnosti da svoju banku nose u džepu i trajni nalog zahvaljujući kojem banka na osnovu naloga klijenta obavlja redovna plaćanja mesečnih računa.

Pored toga, SMS servis i SMS Card Alarm kao dodatne usluge klijentima pružaju sigurnost prilikom korišćenja platnih kartica i omogućavaju im da u svakom trenutku znaju kojim iznosom sredstava raspolažu. Nakon isteka promotivnog perioda, cena mesečnog održavanja računa, u zavisnosti od izbora dodatnih proizvoda i usluga će se kretati od 149 dinara do 449 dinara.

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.900 ekspozitura i sa više od 147.000 zaposlenih Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.600 ekspozitura.

UniCredit posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA