PEDOFIL UHVAĆEN NA DELU: Platio detetu od 11 godina 3 dolara za seks! (VIDEO)

Majkla Džounsa (55) je snimila kamera dok je u svoju sobu odvodio devojčicu. Trenutno se nalazi u zatvoru i čeka presudu koja će, kako se mnogi nadaju, biti surova

  • 2

Britanski mediji dobili su iz Kambodže uznemirujući video na kojem se vidi kako njihov zemljak Majkl Džouns (55) nonšalantno uz stepenice odvodi nesrećno dete (11), koje je iznajmio za tri dolara, do sobe u hotelu da bi zadovoljio svoje bolesne pedofilske potrebe.

Grupa za zaštitu dece, koja je snimila ovaj video, prosledila ga je policiji zbog čega je Džouns sada zatvoren u ozloglašenom zatvoru Prej Sar u Pnom Penu.

Uhapšen je istog dana kada je devojčica ispričala policajcima da joj je Britanac platio tri dolara za seks, a kazna za delo plaćanja za dečju prostituciju u Kambodži je osam godina.

Na drugom snimku, još strašnijem, Džouns je okružen sa tri devojčice od osam, devet i deset godina. One ga prate do restorana gde im je kupio sladoled. Roditelji ove dece, koji žive u siromaštvu, rekli su da im je Britanac dao novac da plate kiriju i da je zauzvrat tražio da se "druži" s njihovom decom.

Oni su istakli i da su uzeli novac i dopustili mu "druženje", a tri devojčice su posle ispričale inspektorima da ih je Džouns "pipkao".

Snimke su napravili aktivisti grupe “APLE” (Akcija za decu), pošto su dobili dojavu o Džounsovim aktivnostima, a njih možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA