OTAC NACIJE: Ovim je Putin pokazao kako se čuva Rusija!

Govor koji je ruski vođa održao pred Dumom, u kojem je pričao o Rusiji, oduševio je prisutne i izazvao stojeći aplauz od pet minuta

  • 88

Vladimir Putin na prvom mestu štiti nacionalne interese Rusije, pa onda razmišlja o drugim problemima i to je verovatno jedan od razloga što ga je Forbs imenovao za najmoćniju osobu na svetu.

Kako piše webtribune.rs, upravo to je kost u grlu vladarima sveta, jer moćan Putin i moćna Rusija su na putu njihove apsolutne dominacije. Takođe navode i savetuju da vođe država treba da obrate pažnju na savet Vladimira Putina. I ne samo vođe, već i svaki građanin.

U govoru koji je održao pred ruskom Dumom Putin je poslao poruku vladarima sveta, da će Rusija za njih biti neosvojiva tvrđava.

- U Rusiji se živi na ruski način. Sve manjine, odakle god da dolaze, ako žele da žive u Rusiji, da jedu i rade u Rusiji, moraju da pričaju ruski i poštuju ruske zakone. Ako preferiraju šerijatski zakon i žele da žive kao muslimani, onda ih savetujem da idu tamo gde je to državni zakon. Rusiji ne trebaju muslimanske manjine. Manjinama treba Rusija, i nećemo im obezbediti specijalne privilegije, niti menjati naše zakone kako bismo udovoljili njihovim željama, bez obzira koliko glasno viču "diskriminacija". Nećemo tolerisati nepoštovanje ruske kulture - rekao je Putin.

Takođe je dodao da bi trebalo da Rusija uči od samoubistava država poput Amerike, Engleske, Holandije i Francuske ako želi da preživi kao nacija.

- Muslimani preuzimaju te države, ali neće preuzeti Rusiju. Ruski običaji i tradicije nisu kompatibilni sa nedostatkom kulture niti sa primitivnim načinima šerijatskog zakona i muslimana. Kada ovo časno zakonodavno telo razmišlja o kreiranju novih zakona, prvo se uzimaju u obzir ruski nacionalni interesi, a ne muslimanski jer muslimanske manjine nisu Rusi - rekao je Putin za kraj.

Nakon ovog govora političari u Dumi su Putinu aplaudirali stojeći punih pet minuta.

(Telegraf.rs / izvor:webtribune.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dozivotni Putin

    1. oktobar 2014 | 18:55

    Najjaca i najiskrenija osoba trenutno na planeti u svakom pogledu. To samo u Srbiji svi imaju prava i sve se postuje samo Srbi i sto je srpsko najmanje. Ako ces da zivis u toj drzavi postuju je, obicaje, itd itd ako neces niko te netera da zivis tu. U Kanadi se naseliko na milione Indijaca i ostale svite jer im je kraljica dopustila, zato sada policajci nose turbane, na posao nose nozeve u pojasu, za vreme radnog vremena ostavlja posao i sve i ide da se moli a ovamo moze zgrada da gori ako treba. I nedo bog da im neko nesto kaze. Zato ako Srbija nastavi juda je krenula sledeca generacija nece znati sta su srpski obicaji, koji su, ko smo ni kakav smo narod. POSTUJ TUDJE ALI NEDAJ SVOJE, ZIVEO PUTIN.

  • pravda

    1. oktobar 2014 | 21:26

    CARE PUTINe. Svaka cast, CARu sveg PRAVOSLAVLJA Tako govori rodoljub i otac nacije.Tako govori COVEK koji zna za svoju drzavu,i koji nije uzeo pare od ZAPADNIH FASISTA ,za rad sprovodjenja njihovih interea i izdaje svog kucnog praga,i svoje nacije i pokolenja.Putine CARE ,klanjam se tvome patriotizmu i pameti ,HRABROSTI tvojoj.Ovim potezom si sacuvao secanje za ISTORIJU ,i pokazao GORBACOVU,KOZIRJEVU,i ostalim bitangama da biti rodoljub i nije tako tesko. Dace BOG KIJEV ce opet biti RUSKA PRESTOLNICA,prestolnica pravoslavlja. ura ura ura

  • Lana

    1. oktobar 2014 | 21:59

    Nemam reci koliko mi je drago sto postoji ovaj covek... u mraku jedna svetla tacka i uzor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA