Žandarm Fleka batinao Vučića!

- Fleka je komandir specijalističke čete niške Žandarmerije, on je organizovao žandarme da rade na obezbeđenju po niškim kafićima i klubovima, ali i po kafićima u Prokuplju - kaže sugovornik za "Naše novine"

  • 28

Žandarm koji je učestvovao u prebijanju Andreja Vučića, a koji ga je na snimku sustigao i zadao mu poslednji udarac po bubrezima, zove se Predrag Mitrović zvani Fleka (35).

Kako pišu "Naše novine", pored Fleke, koji je rodom iz Vranjske Banje, zbog prebijanja su suspendovani i Rade Matić, Predrag Ćirković, Daibor Đorđević i dragan Savić iz niškog odreda Žandarmerije. Unutrašnja kontrola policije sakupila je debeli dosije o Mitroviću.

- Fleka je komandir specijalističke čete niške Žandarmerije, on je organizovao žandarme da rade na obezbeđenju po niškim kafićima i klubovima, ali i po kafićima u Prokuplju - kaže sagovornik za "Naše novine".

Njegovo ime nalazi se na spisku žandarma koji su sprovodili teror po gradu.

- On je deo grupe koja je učestvovala u iskopavanju zlata kod Gamzigrada, njih niko ne može da kontroliše - kaže izvor koji podseća da je pod izgovorom da su na vežbi 30 pripadnika Žandarmerije na prodručju Gamzigradske banje, sa devet džipova, iskopavalo zemljište na privatnim imanjima u potrazi za zlatom.

Pripadnici čete za podršku Matić, Đorđević i Savić su na video snimku u svetlim maskirnim uniformama, dok su Mitrović i Ćirković iz specijalističke čete sa maskama u crnim uniformama.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raks

    2. oktobar 2014 | 00:30

    Razbijajte tu bandu, i zaposljavajte mlade, ne iskvarene ljude.!!!

  • Boris

    2. oktobar 2014 | 07:24

    Njegovo ime se nalazi na spisku zandarma koji su sprovodili teror po kaficima?!!! Pa sta on radi uopste u zandarmeriji ako postoje takva saznanja?????? E drzavo...

  • KOMSIJA

    2. oktobar 2014 | 02:16

    Sefeo sam u basti kafica 3 metra od mesta gde se dogodilo prebijanje.crni momak sa slike i plavi razbijeni su izvadili znacke i legitimisali se zatim ovaj vucic i mali.posle legitimisanja zandarm je naglo uhvatio vucica za ruku na sta je reagovao ovaj crni iz obezbedjenja glasno je rekao da je sticeno lice u pitanju.nije ni zavrsio recenicu nekoliko pendreka je vec bilo na njihovim glavama i telu.sad znam gde zivim i sta su mediji i zandarmerija. Nisam bio fan vucica ali od ovog trenutka moja puna podrska da se smece ocisti u srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA