Ovo je najpoznatiji lovac na pedofile! (VIDEO)

Hanter i članovi njegove ekipe predstavljaju su se kao dečaci i devojčice u internet i SMS komunikaciji. Oni namame pedofila da se sretne sa "detetom" i tada ga besomučno fotografišu

  • 11

Britanska TV stanica "Čenel 4" snimila je dokumentarac o Stinsonu Hanteru, samoproglašenom "Lovcu na pedofile" iz Nanitona, koji je do sada pomogao u izvođenju pred sud deset pedofila, uključujući i vojnike, nastavnike i advokate.

Hanter i članovi njegove ekipe predstavljali su se kao dečaci i devojčice u internet i SMS komunikaciji. Prošle godine je Hanter izazvao buru u javnosti pošto je odgovoran za samoubistvo jednog od pedofila kojeg je razotkrio, prenosi Dejli mejl.

Hanter, koji je inače bivši narkoman, sa svojim društvom primami pedofila u kuću gde ovaj očekuje sa sretne dete sa kojim je komunicirao. Kamera je uvek spremna da snimi pedofila pre nego što ovaj shvati šta se dešava.

Kako pedofil stupi u kuću, jedan od članova Hanterovog tima zatraži od njega da se predstavi nakon čega počinje besomučno da ga slika fotoaparatom.

U dokumentarcu se ne vidi lice pedofila, ali se vidi trenutak kada kreće dramatična potera pošto manijak kreće da beži iz kuće. Hanter i pomagači viču za njim da stane i kažu mu da će informacije predati policiji.

Ovaj video snimak je promotivni klip jednosatnog dokumentarca koji će "Čenel 4" emitovati i koji prati način na koji Hanter i njegovi saradnici stupaju u kontakt sa pedofilima putem interneta i mobilnih aplikacija za muvanje i namamljuju ih u klopku.

Hanter u filmu kaže da svaki član njegove ekipe ima definisanu ulogu. Grajm, koji se pojavljuje u promotivnom klipu, zadužen je za tehničku podršku i bavi se montažom snimljenog materijala.

Hanter i njegovi pomagači predaju SMS i druge poruke, kao i video snimke i fotografije, u ruke policiji. To je do sada rezultiralo sa deset sudskih presuda.

U dokumentarcu se vidi kako Hanterov tim sprema zamku za određenog pedofila. Jedan od članova ekipe prati crni taksi dok priča telefonom sa drugom dvojicom "kolega". Oni za to vreme nervozno vire kroz prozor dok čekaju da se taksi parkira blizu kuće.

Kada jedan od članova tima vikne "Taksi je stigao", njih dvojica izlaze sa kamerom da raskrinkaju pedofila. Majkl Parkes (45), prošle godine je sebi oduzeo život nakon što je otkriven u jednoj od Hanterovih akcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bisenija

    2. oktobar 2014 | 00:35

    Mislio sam da ga besomucno tuku a oni ga slikaju?

  • KaleBrdo

    2. oktobar 2014 | 00:28

    Ni Hanter sa sto fotografija Pahomija na delu ne bi pomogao da se isti osudi.

  • Marko

    2. oktobar 2014 | 01:03

    Ovo bi moglo kod nas da se uradi. Samo umesto kamere, bejzbolka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA