OKONČANA DRAMA: Žena odustala od skoka sa zgrade!

Pregovaračka ekipa je uspela da ženu odgovori od skoka, a vrlo brzo su ušli u stan i situacija se potpuno smirila

  • 20

Stanari zgrade u ulici Branimira Ćosića 9 u Novom Sadu danas popodne su prijavili policiji da se žena popela na zgradu i preti da će skočiti sa nje sa detetom u rukama. Srećom, drama je okončana bez posledica.

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Boško Pilipović rekao je Tanjugu da su na lice mesta vrlo brzo, po saznanju za pretnju skokom, stigle ekipe policije, vatrogasaca, Hitne pomoći i svih ostalih nadležnih službi.

- Sa čelne strane zgrade prostor je vrlo brzo obezbeđen, postavljena je vatrogasna platforma, a naduvan je i vazdušni jastuk, tako i da je žena skočila ne bi bilo težih posledica - rekao je Pilipović.

Prema njegovim rečima, pregovaračka ekipa je uspela da ženu odgovori od skoka, a vrlo brzo su ušli u stan i situacija se potpuno smirila.

Sada socijalne službe, koje su inače bile prisutne, treba da urade svoj deo posla, ukazao je Pilipović.

Kako agencija Beta nezvanično saznaje, žena nije prihvatila da joj dete bude oduzeto zbog nerešenih porodičnih odnosa. Prema još nezvaničnim informacijama, sud je privremeno dodelio dete ocu, a majci je dozvoljeno da ga viđa jednom mesečno.

Žena je juče uzela dete i zaključala se u stanu sa njim, a otac je to prijavio policiji..

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Montenegrino

    8. oktobar 2014 | 18:19

    E tek sad ce izgubiti potpuno starateljstvo. Žao mi je žene.

  • ljubo

    8. oktobar 2014 | 19:20

    Zena radja decu i po svakoj normi to dete njoj vise pripada nego muzu. Muz je duzan da joj pomaze sve do punoletstva deteta.Nijedan muskarac ne moze da se brine oko deteta kao njegova mama. Vidite u prirodi , svko mladunce trci svojoj mami, jel to nije dovoljan dokaz.Pozdrav.

  • c1RA

    8. oktobar 2014 | 16:42

    Da je htela da skoci, skocila bi odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA