SKANDAL: Vozač autobusa koji potkrada učenike - brat gradonačelnika Čačka!

Kako Telegraf saznaje, "zvezda" nesvakidašnjeg video-snimka koji smo u petak ekskluzivno objavili zapravo je rođeni brat čačanskog gradonačelnika Velimira Stanojevića, Bratislav

  • 15

Vozač autobusa čačanskog "Autoprevoza" koga su učenici tajno snimili kako krade novac iz njihovih torbi tokom školske ekskurzije, rođeni je brat gradonačelnika Čačka Velimira Stanojevića, nezvanično saznaje Telegraf.rs!

Reč je o Bratislavu Stanojeviću iz sela Loznica kod Čačka, koji se očito dobro zabavljao prevrćući po torbama učenika koji su bili na pauzi, jer je sve vreme dok potkrada putnike pevuši pesmu: "Prolazi mi život, sve leto za leto"!

Video nazvan: "Šofer lopov: Peva i krade" postavljen je pre nekoliko dana na Jutjubu, ali je samo nekoliko sati pošto je Telegraf.rs objavio ovu nesvakidašnju priču, na nečiju intervenciju naprasno uklonjen.

Kako se navodi u opisu videa, školarci su primetili da im posle svake pauze nedostaju stvari iz prtljaga. Jedan od učenika ostavio je na sedištu torbu, novčanik i mobilni telefon sa uključenom kamerom.

Kada su otišli na pauzu, šofer je krenuo u akciju. Pevušeći, od sedišta do sedišta, počeo je da vršlja po torbama đaka. Na snimku se vidi i kako broji novac, ali, verovatno da ga učenici ne bi odmah "provalili", deo novca stavlja u svoj džep, a deo vraća u novčanike.

Telegraf.rs je pokušao da dobije potvrdu o identitetu misterioznog šofera s "dugim prstima".

U "Autoprevozu" nam je najpre rečeno da im je ovaj slučaj poznat i da je reč o šoferu koji je krao novac iz torbi đaka na školskoj ekskurziji. Takođe, nadležni u ovom preduzeću rekli su nam rekli su nam da uprkos svemu nisu mogli da učine ništa protiv vozača, jer ga "neko štiti", a video je snimljen tajno, pa nije validan dokaz?! Zbog toga je vozač samo suspendovan s posla!

Sad kad se zna čiji je brat Bratislav, jasno je i ko mu štiti "leđa". Ipak, Saša Stevanović, direktor unutrašnje kontrole u "Autoprevozu", kaže za Telegraf.rs da na snimku koji smo mu prosledili nije mogao da prepozna vozača. Doduše, kaže, on u ovom preduzeću radi tek šest meseci, a kompanija ima 800 vozača!

- Ne poznajem vozača sa snimka, ali je nemoguće znati ih sve. Na snimku ne mogu čak da prepoznam ni da li autobusi pripadaju našoj firmi ili ne. U svakom slučaju, borimo se protiv ovakvih pojava i ne postoji ni jedan slučaj koji nam je poznat, a da ga nismo sankcionisali - zaključuje Stevanović.

Zanimljivo je da Bratislav Stanojević nije suspendovan sa radnog mesta zbog krađe, što bi se dalo pretpostaviti, već zbog toga što mu je kontrola pronašla u autobusu dva putnika bez karata. On je, međutim, u dalje zaposlen u „Autoprevozu".

(D. Manojlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    24. mart 2012 | 00:27

    Pa marija to su deca....

  • vojvodjanin

    24. mart 2012 | 06:49

    pa ko bi krao ako ne vlast to je normalno,nece biti ni kaznjen na kraju bato ce to srediti

  • sann

    24. mart 2012 | 11:45

    Lopina soferska! Naucilo, to stvorenje, celi zivot da potkrada i tako parazitski zivi. Zamislite kako su tek njih dvojica kao braca vaspitavani, sta li tek ovaj drugi radi. Neka im je prosto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA