DŽIHADISTI LJUTI: Odrubićemo glave svim Amerima koji dođu u Irak! (VIDEO)

Grupa džihadista je poručila svetu da će se uskoro vijoriti njihova zastava na Beloj kući i da je ovo era islama. Oni su takođe zapretili svim vojnicima sa zapada da će ih ubiti ako dođu na njihovu teritoriju, a pritom pozvali i muslimansku braću širom sveta da im se pridruže i dođu svojoj kući

  • 33

Borci Islamske države objavili su novi video kojim prete vojnicima sa Zapada na engleskom, francuskom i nemačkom jeziku, da će ih ubiti ukoliko budu došli na njihovu teritoriju. Nijedan od trojice militanata ne nosi masku, već otvoreno pričaju pred kamerom ne prikrivajući svoj identitet.

Jedan od islamista poziva zapadne zemlje da pošalju svoje snage na ove teritorije, kao bi "Islamska država mogla da ih ubije sve do jednog uz dopuštenje Alaha". On ističe da nemaju nameru da izgube borbu jer imaju ono što je najvažije - Božiju pomoć.

- Uzećemo njihovo oružje i ti će ljudi umreti... Ne možete doći u Irak i misliti da ćete ga zauzeti. Nema šanse. Voljni smo da prolijemo svoju krv za ovu zemlju. Odrubićemo glave Amerikancima, Francuzima, svima koji dođu - poručio je ovaj džihadista.

- Ti  napadi nas samo osnažuju i daju nam razlog da budemo ovde - kaže predstavnik Islamske države. On dodaje da vazdušni napadi Zapada ne mogu da ih zaustave, kao i da ih bombe neće sprečiti da ostvare svoje ciljeve.

Drugi militant se obratio javnosti na francuskom jeziku, a posebnu poruku uputio "svinji Fransoa Olandu", predsedniku Francuske, kome je zapretio da će se osvetiti za svaku kap prolivene krvi.

- Svi znaju koliko novca ste ti i tvoja koalicija potrošili i izgubili u ratu protiv Islama. Doživećeš veliki poraz jer je tako Alah obećao. Ti, koalicija, postaćete gubitnici - rekao je.

Islamisti su uvereni da je ovaj rat ostvarenje drevnog proročanstva starog 1400 godina, koje predviđa rat između islamske vojske i "horde nevernika" u Siriji. Oni naglašavaju da je ovo era islama i da će Islamska država osvojiti sve teritoriji i pobediti u svim borbama. Tokom svog govora, oni spominju i Baraka Obamu kao i Angelu Merkel koji su "prljavi lažovi i izdajnici".

Na kraju snimka koji je objavljen na Jutjubu, džihadisti pozivaju svoju "braću" iz Nemačke, Francuske i Švajcarske da im se pridruže i da "dođu kući, u zemlju muslimana".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebi

    17. oktobar 2014 | 15:38

    Ja ne znam sta je ovo. Muslimanka sam, vjernik sam skoro koliko i oni, postujem sve, ali NE RAZUMIJEM zasto primoravati nekoga na nesto!!! Najlakse je naci opravdanje, kao, njima je zadatak da se bore na Allahovom putu. Ne znam kako misle da zauzmu svijet? Jel' oni znaju koliko neprijatelja na grbaci imaju? Koliko stanovnika ima ova planeta, a koliko je njih, fanaticnih umova? Meni je zao sto se stvara ovakva slika o Islamu, bas zbog njih. Mozda ja grijesim, mozda ce me Allah pitati na Sudnjem danu, zasto nisam ostavila dvoje djece, muza, posao i otisla da ratujem i koljem neduzne ljude...mozda...mozda. Ko to zna? :/

  • Dzeko

    17. oktobar 2014 | 15:21

    Ovi ratuju za Amere i Izrael

  • belajboy

    17. oktobar 2014 | 15:20

    Hehe prosijaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA