ZBOG LJUBAVI SA ALBANKOM: Ubijen, zapaljen i zakopan!

Na telu Melvina Ajdinovića koje je bilo u fazi raspadanja, videle su se brojne povrede i opekotine. Veruje se da je ubijen sekirom, da je potom delimično zapaljen, a onda na brzinu zakopan u unapred pripremljenu jamu

  • 37

U selu Gornje Sebečevo kod Novog Pazara u prisustvu porodice, prijatelja i mnogobrojnih žitelja ovog kraja, sahranjen je Melvin Ajdinović (24), koji je 12. oktobra mučki i svirepo ubijen, zapaljen, a potom i tajno zakopan na jednom brdu u blizini Obilića na Kosovu i Metohiji.

 

Prema navodima Melvinove rodbine, on je već duže vreme bio u vezi sa maloletnom Albankom A. S. iz Obilića. Poslednji put je kod nje otišao 10. oktobra, prenose "Novosti".

 

- Odmah smo alarmirali KPS i Euleks, znali smo da se rodbina devojke protivi ovoj vezi, bilo je sumnjivo što se ne javlja i brinuli smo za Melvina - kaže jedan njegov rođak.

 

 

Kosovska policija ubrzo je locirala maloletnu devojku A. S., ali je ona nakon privođenja ćutala, a u njenom telefonu i kompjuteru nije bilo nikakvih tragova kontakata sa Ajdinovićem. Međutim iz listinga se ispostavilo da se često čula sa Melvinom i da ga je pozvala da dođe, navodno je htela da se uda i pođe sa njim u Novi Pazar. Policija je privela njenog brata i druga, čiji identitet još nije saopšten.

 

Na njegovom telu, koje je bilo u fazi raspadanja, videle su se brojne povrede i opekotine. Veruje se da je ubijen sekirom, da je potom delimično zapaljen, a onda na brzinu zakopan u unapred pripremljenu jamu.

 

Još se ne zna da li je maloletna A. S. bila uključena u pripremu zločina i da li je namamila Ajdinovića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    20. oktobar 2014 | 21:14

    Eto vam sandžaklije vaše braće šiptara.

  • Jelena

    20. oktobar 2014 | 21:19

    Šiptari ubili nekoga i zapalili? Ma.nemoguce.

  • Realno

    21. oktobar 2014 | 09:59

    Siptari Nisu Nikon prijatelji,sta vam je bee..meni nije jasno samo zbog cega to jos CEO svet Ne zna!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA