DOŠLA MU "ŽUTA MINUTA": Odsekao deo uva poznaniku, nakon svađe u kafani!

Alen Jankov (36) iz Bavaništa odsekao je deo uva Vladimiru Nikoliću (21), nakon svađe u lokalnoj kafani "Evropa", a prvo je Alen nožem ubo Vladimira u rame

  • 0

Alen Jankov (36) iz Bavaništa odsekao je deo uva Vladimiru Nikoliću (21), nakon svađe u lokalnoj kafani, u ponedeljak uveče.

Žitelji ovog mesta kod Kovina kažu da je sukob između Jankova i Nikolića, poznatijeg kao Aca Šljos, samo jedan u nizu i da to traje godinama. Oni su u sukobu sve od kada je jedan od mladića u mestu ubio drugarovog oca.

- Nikome nije jasno zašto se stalno sukobljavaju njihove tri grupe, ali među Fljosovom, Stonoginom i Rčkovom ekipom nema mira - pričaju meštani Bavaništa, prenosi "Blic".

Svađa između Alena i Vladimira izbila je u kafani "Evropa”. Kada su izašli ispred lokala, Alen je izvadio nož i ubo Vladimira u rame, pa mu odsekao deo levog uva. Vladimir je prevezen u bolnicu, dok je Aca Šljos, navodno, pobegao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA