UPOZORENJE ZA OBAMU: Barače, dalje ruke od moje devojke! (VIDEO)

Jedan čovek je odlučio da se našali tokom glasanja američkog predsednika na izborima, jer je kako kaže, bilo previše tiho i dosadno, pa je odlučio da nasmeje sve prisutne

  • 1

Američki predsednik Barak Obama našao se u neprijatnoj i nesvakidašnjoj situaciji kada mu je tokom glasanja u Čikagu prišao nepoznati čovek i zapretio da ne prilazi njegovoj devojci. Obama je stajao iza glasačke kutije kada ga je iznenadio komentar Majka Džonsa.

Devojka ovog šaljivdžije Aja Kuper, koja je glasala u kabini pored američkog predsednika, bila je u najmanju ruku ponižena i osramoćena zbog izjave svog dečka.

- Zaista to nisam planirao da uradim. Ovo je tipičan primer "brata" koji želi da vas osramoti, bez ikakvog određenog razloga - našalio se Barak.

On je dodao da će se sada verovatno par šaliti sa svojim prijateljima kada se vrate kući i pričati o tome kakva je "budala" ovaj duhoviti momak. Devojka je potvrdila to i smejala se zajedno sa predsednikom.

- Poljubi me i daj mu povoda da ima o čemu da priča. Sada je stvarno ljubomoran - rekao je Obama kada je zagrlio ovu devojku i potom je poljubio.

- Zagrlio me je i poljubio u obraz. Samu u obraz. Molim te, Mišel, nemoj da me tražiš - smejala se devojka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA