TEŠKA NESREĆA: Pet osoba povređeno u sudaru kod Ostružnice!

- Pet osoba je povređeno u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 23.55 časova kod nadvožnjaka u Ostružnici - kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, a jedna devojka je teže povređena prilikom pada sa visine, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Pet osoba je povređeno u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 23.55 časova kod nadvožnjaka u Ostružnici - rekla je Macura.

Muškarac star oko 28 godina i devojka stara 23 godine zadobili su povrede istegnuće vrata, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći. Tom prilikom muškarac star 41 godinu zadobio je istegnuće vrata i osećao je bol u stomaku, a muškarac star 27 godina zadobio je iščašenje desnog ramena i bol u stomaku, objasnila je Macura.

Muškarac star oko 25 godina zadobio je povredu grudnog koša i osećao je bol u slabinskom predelu, istakla je Macura i dodala da su te tri osobe prevezene na VMA.

Devojka stara oko 20 godina teže je povređena prilikom pada sa visine oko 21.50 časova na Smederevskom putu, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA