PANIKA ZBOG DOLASKA ČETNIKA! Bošnjaci: Branićemo Novi Pazar!

Bratislav Živković, komandant tzv. Četničkog pokreta, koji je vodio i Slavjanski odred “Jovan Šević” u Ukrajini, preko Fejsbuka pozvao je na “šetnju kroz Srbski Novi Pazar”. Pristalice muftije Muamera Zukorlića takođe najavljuju "odbranu", znatan broj Novopazaraca je ozbiljno zabrinut, jer bi dolazak četnika mogao da se pretvori u ozbiljan incident sa teškim posledicama

  • 37

Grupa četnika, predvođena Bratislavom Živkovićem, trebalo da dođu u Novi Pazar, da prisustvuju molitvi u Petrovoj crkvi i da potom "prošetaju gradom".

Bratislav Živković, komandant tzv. Četničkog pokreta, koji je vodio i Slavjanski odred “Jovan Šević” u Ukrajini, preko Fejsbuka pozvao je na “šetnju kroz Srbski Novi Pazar” i najavio svoj povratak iz Ukrajine.

- Čini mi se kako smo otišli, svi su podivljali. U Novom Pazaru šetaju u uniformama Handžar divizije. Ajd da vidimo kako će srbska NATO vlada reagovati kada se četnici prošetaju Novim Pazarom – rekao je Živković.

Pristalice muftije Muamera Zukorlića takođe najavljuju "odbranu", znatan broj Novopazaraca je ozbiljno zabrinut, jer bi dolazak četnika mogao da se pretvori u ozbiljan incident sa teškim posledicama.

Navijači lokalnog klub su okupljanje za "odbranu" zakazali za 12 časova u centru grada, iz policije nam je rečeno da njima nikakav skup nije prijavljen, da ne znaju da li će četnici doći, ali i da su u potpunosti spremni da svim građanima obezbede sigurnost.

Bošnjaci u Novom Pazaru postavljaju i pitanje: zašto ovi, kako ih nazivaju , psi rata nisu uhapšeni odmah pri sletanju na surčinski aerodrom i naglašavaju da za četnike koji ratuju u Ukrajini i džihadiste koji ratuju u Siriji u Srbiji ne važe ista pravila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lauda

    23. oktobar 2014 | 10:52

    Pa junaci gde ste bili neku noc kad su vam dusmani ubacivali zastavu na stadion ??? Sta hocete u NP zedni ste krvi ajte malo do kosova tamo pa se junacite na gurajte narod u vatru ili se vratite odakle ste dosli kako god i da krenete na NP necete dobro proci .

  • pazarac

    23. oktobar 2014 | 10:31

    Nema nikakve panike. Niko normalan ne zeli rat, ali ako udju u NP, ocekujte svasta. Nista ne moze poljuljati odnos Bosnjaka i Srba u NP, i oni su svi protiv ovih klovnova.

  • Redžep

    23. oktobar 2014 | 11:20

    Ne paničimo jedva čekamo da dođete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA