ČEKAMO ČETNIKE, KUKAVICA NEMA: Evo kako su u Novom Pazaru reagovali na vest da ravnogorci ne dolaze (FOTO) (VIDEO)

Situacija u gradu je mirna, i za sada nema incidenata. Kako javljaju lokalni mediji prisutni uzvikuju: "Sandžak, Pazar, nikad Srbija"

U centru Novog Pazara od ranih jutarnjih časova, nekoliko stotina građana je očekivalo dolazak pripadnika Četničkog pokreta, koji su najavili šetnju kroz ovaj grad.

Međutim, njih je u blizini Kraljeva zaustavila policija i vratila nazad. Grupu četnika je predvodio Bratislav Živković predsednik četničkog pokreta, koji se nedavno vratio sa ratišta u Ukrajini. Policijski oficiri koji su zaustavili Živkovića i kolonu vozila, stali su ispred četničkog komandanta i zatražili su od njega da se vrati nazad ili će biti uhapšen.

On je posle kraćeg zadržavanja sa svojim sledbenicima odlučio da se vrati nazad.

Međutim, okupljeni, većinom mladi Novopazarci se nisu razišli, a svi prilazni putevi ka Novom Pazaru od ranog jutra su i dalje "pokriveni" policijskim patrolama.

Kako su naveli okupljeni, oni su ostali tu iz predostrožnosti, ukoliko neko ipak obilaznim putevima uđe u ovaj grad.

Situacija u gradu je mirna, i za sada nema incidenata. Kako javljaju lokalni mediji prisutni uzvikuju: "Sandžak, Pazar, nikad Srbija"!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deloit

    23. oktobar 2014 | 14:26

    Evo ja sam iz N.Pazara,i upravo sam iz grada dosao,znalo se da od dolaska nema nista,da policija nece dati da ti cetnici udju u grad,i da bi se to po njih zavrsilo krvavo i sami su im rekli kada su ih zaustavili da zivi nebi izasli iz grada,bez obzira sta bi posle bilo.Bilo je nekoliko stotina mladih na trgu,navijaca i ostalih.Policija je dobro odradila posao,ustvari odlicno kako i treba,polako se svi razilaze,tako je sve dobro proslo,kako i treba da bude.Sve u svemu,ovakve tenzije ne trebaju nikome.Policija treba da hapsi sve te huligane....

  • draleRS

    23. oktobar 2014 | 14:24

    nema sta,sve jadnije I jadnije.jos malo srbija ce biti samo BG

  • SAŠA FRANKFURT

    23. oktobar 2014 | 15:15

    Važno je da se Mudžahedini i Džihadisti slobodno šetaju Pazarom...e državo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA