DIKAPRIO U BEOGRADU? U Srbiji se snima holivudski film, ulaže se 100 miliona evra?

Producenti ostvarenja o čuvenoj bandi "Pink Panter" razgledaju teren u srpskoj prestonici. Navodno, u ovom filmu bi još glumili Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, a kako se spekuliše, i Leonardo Dikaprio

  • 9

Kako stvari stoje, u Srbiji će se snimati najnoviji holivudski film, i to o čuvenoj svetskoj bandi "Pink Panter". Kako navodi beogradska štampa, producenti su navodno odlučili da se veći deo ovog ostvarenja odrade u našoj zemlji, a za ovaj projekat uložiće se 100 miliona evra. 

- Film će početi da se snima tek na proleće sledeće godine. Producenti borave u Srbiji i razgledaju lokacije. Već se razmišlja ko bi od naših glumaca mogao da dobije angažman, pa se spekuliše da bi to mogli biti bivši supružnici Dragan Mićanović i Ana Sofrenović, kao i Branka Katić i Miki Manojlović, kao i jedna holivudska zvezda, čije se ime drži u tajnosti. Priča se da će igrati Leonardo Dikaprio, ali je za sada to neizvesno - rekao je izvor za "Kurir".

Da se snima film, potvrđeno je iz Srpske filmske asocijacije.

- Planirano je da se film snima u Srbiji. Nemamo još potvrdu tačnog datuma početka snimanja. Producenti su već nekoliko puta boravili u našem gradu, a pripreme su vrlo ozbiljne - rekli su iz SFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    24. oktobar 2014 | 01:04

    Bogami ameri ne stede pare da nas prikazu kao ratne zlocince pljackase placene ubice itd

  • Boban

    24. oktobar 2014 | 00:52

    Trecerazredni film u najavi.

  • Feng Šui - Či je najjači

    24. oktobar 2014 | 08:31

    To ti je tako kad ceo svet zna za Srbiju i Beograd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA