HIT: Štrikane vikinške kape, korseti od konzervi i čarape za jaja! (FOTO)

Na sajtu "Dirura" ima preko 350 registrovanih prodavaca, i oko 800 proizvoda u ponudi. Ima dosta interesantnih artikala poput zidnih satova sa svarovski kristalima i perjem pauna, drvenih ukrasnih lampi, ženskih unikatnih torbi poznatih kreativaca, pa sve do prelepih činija i tegli rađenih u dekupaž tehnici

  • 4

Na internet servisu za prodaju ručnih radova unikata "Dirura" mogu se naći neke potpuno neverovatne stvari, koje ne možete kupiti ni na jednom mestu, pa se tako u ponudi nalaze i viteške kape za zimu, kapice i čarapice za jaje, jezive igračke, metalni korseti i puno drugih proizvoda.

Na ovom sajtu ima preko 350 registrovanih prodavaca, i oko 800 proizvoda u ponudi. Ima dosta interesantnih artikala poput zidnih satova sa svarovski kristalima i perjem pauna, drvenih ukrasnih lampi, ženskih unikatnih torbi poznatih kreativaca, pa sve do prelepih činija i tegli rađenih u dekupaž tehnici.

- Na prodaju heklana Viteška kapa za muškarce ali i žene. Prednji vizir se podiže i spušta na nivo usta i na taj način štiti od od hladnoće- stoji u oglasu za pletenu vikinšku kapu.

Za žene koje vole neobične predmete, ima i korseta koji je napravljen od delova limenki.

- Ručno ispleten korset od zatvarača limenki. Piratski model, kombinacija jarke crvene boje sa crnom cik-cak trakom. Zapertlava se na leđima, prilagodljive veličine - stoji u oglasi.

 

- Obradujte sebi dragu osobu, dete ili na jedinstven i originalan nacin ukrasite svoja uskrsnja jaja. Pogledajte kako sve zanimljivo moze da izgleda na našim malim manekenima -kažu tvorci originalnih kapa i čarapica za jaja.

Sam način trgovine je veoma jednostavan, a ovaj portal koriste građani iz gotovo svih država bivše SFRJ. Ukoliki želite da vidite mkompletnu ponudu na ovom portalu, to možete videti na ovom linku.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoIzMase

    24. oktobar 2014 | 13:34

    Nmg da nadjem kapu, moze nekakav kontakt info od prodavxa ako neko zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA