ČUVENI GLUMAC ŠOKIRAO ZAPAD: Tvrdi da su Amerikanci sami srušili Bliznakinje!

- Moramo da ostanemo otvorenog uma za svaku mogućnost. Verujete li i britanskoj i američkoj vladi? Interesantno je da BBC o napadima u Otavi izveštava suptilno ugrađenim antiislamskim narativom - rekao je glumac Rasel Brend

  • 60

Glumac Rasel Brend koji je jedan od najpoznatijih komičara na svetu, šokirao je svet kada je za BBC izjavio da je "moguće da SAD stoji iza napada na kule Bliznakinje 11. septembra 2001. godine".

Komičar je poznat po ekscentričnom ponašanju i propalom braku sa pevačicom Keti Peri, izjavio i da postoji interesantan odnos između porodica bivšeg predsednika SAD Džordža Buša i teroriste Osame bin Ladena.

- Verujete li vi američkoj vladi? - upitao je Rasel voditelja BBC i izazvao oluju polemika na internetu u SAD i Velikoj Britaniji zbog čega su uslovili komentari da bi bilo najbolje da se drži svoje komedije.

- Moramo da ostanemo otvorenog uma za svaku mogućnost. Verujete li i britanskoj vladi? Ono što ja mislim da je veoma interesantno i da BBC izveštava o napadima u Otavi, recimo, sa suptilno ugrađenim antiislamskim narativom, što je veoma interesantno - rekao je Rasel.

Inače, on je 12. septembra 2001. godine, dan nakon napda na Svetski trgovinski centar u komjem je poginulo preko 3.000 ljudi, na posao došao obučen kao Osama bin Laden, zbog čega je naravno dobi otkaz zbog toga.

- Sećam se kako sam stajao tamo među kolegama, kao Osama, a oni su me nemo gledali. Pomislio sam "ovo je vrh, nema dalje" - rekao je poznati glumac prisećajući se ovog događaja.

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata Ikun

    25. oktobar 2014 | 20:27

    Pa sigurno ih nije srušio Bin Laden. Ko misli da jeste ima ozbiljnih problema i treba odmah da ugasi TV i počne samostalno da razmišlja.

  • Јован

    25. oktobar 2014 | 19:57

    Шокирани су само они који немају мозга!

  • normalako

    25. oktobar 2014 | 20:08

    Konacno pametan Britanac!! Neka neko poznat konacno kaze istinu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA