POKUŠALI DA POBEGNU: Uhapšena dva muškarca zbog uzgoja marihune u laboratoriji u Barajevu (FOTO)

Policija je u četiri uređene prostorije otkrila kompletno opremljene laboratorije sa sistemima za zalivanje, grejanje i pravljenje određene vlažnosti vazduha. Hala je bila pod video nadzorom, a osumnjičeni su koristili specijalne maske kako bi mogli da dišu u laboratoriji

  • 3

Policajci su nakon višemesečnog operativnog rada u naselju Lipovica kod Barajeva otkrili laboratoriju za proizvodnju modifikovane marihuane - skanka. Uhapšeni su Borko R.(28) koji je osumnjičen da je organizator posla i Nikola J. (26).

Oni su prilikom ulaska policije u halu  pokušali da pobegnu, ali ih je policija brzo uhvatila.

U okviru hale u kojoj su se nakada proizvodili bojleri, policija je u četiri uređene prostorije otkrila kompletno opremljene laboratorije sa sistemima za zalivanje, grejanje i pravljenje određene vlažnosti vazduha.

Inspektori su uz naredbu tužioca pretresli objekat i otkrili 200 zasada visine do 20 centimetara, 500 sadnica visine pola metra i oko 150 stabljika visine 120 centimetara.

Takođe, pod UV lampama bilo je 500 tek zasađenih bijlaka. I u improvizovanoj sušari pronađena je određena količina marihuane. Otkrivena je i sirova, isečena marihuana.

Hala je bila pod video nadzorom, a osumnjičeni su koristili specijalne maske kako bi mogli da dišu u laboratoriji.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA