Hrvatski vojnik se polio benzinom i zapalio na protestu usred Zagreba

Težina povreda vojnika D. Č. (48) koji se zapalio za sada nije poznata, a pretpostavlja se da se radi o težim opekotinama. On i osoba koja je pokušala da mu pomogne prevezeni su u bolnicu

  • 72

Hrvatski vojnik D. Č. (48) polio se benzinom i zapalio na protestu ispred Ministarstva odbrane u Zagrebu, a povređena je i još jedna osoba koja je pokušala da mu pomogne.

Kako piše Index.hr, težina povreda vojnika za sada nije poznata, a pretpostavlja se da se radi o težim opekotinama. On i osoba koja je pokušala da mu pomogne prevezeni su u bolnicu.

Prema trenutno dostupnim informacijama osoba koju je zahvatio požar nije bila učeskik protesta, ali ćemo to potvrditi tek nakon uviđaja - rekli su iz zagrebačke policije.

Iako su prve informacije govorile kako se ne radi o vojniku jer muškarac navodno nije učestvovao u protestu, potvrđeno je da muškarac ima status vojnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. oktobar 2014 | 01:19

    Oce to nazalost? Nije njemu lako...Znate ono kad 20 dugih godina treba da prodje da skuzite da ste bili na pogresnoj strani i ziveli u lazima i zabludi!Sve uvek dodje na svoje kad tad. Sretne ti rane!

  • R...

    28. oktobar 2014 | 01:25

    Nema vise Srba da puca u njih.

  • Srbin svedok dogadnja

    28. oktobar 2014 | 07:47

    Ovaj Sto se zapalio je toliko srpski Kuca zapalio pa mu préslo u naviku u srpske stanove Upali 1991 minirli kuce srba tu su ubice porodice zec ubice uglednih srba diljem hrvatske oni Imaju preko 1500 evra mjesecno pa to nema ni josipovic Mali bojan im je rekao istinu da su hrvatski branitelji njih 80 posto kupili penzije od psihijatra za 8000 evra jeli tako ante ban ovo su invalidi oni zasluzuju penziju a oni lazni pa ante nastavi kako Neko ko ima ptsp moze voziti autmobil sa Tom dijagnozom mora Svako jutro kod psihijatra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA