PROPAO MU POKUŠAJ DA UĐE U SRBIJU: Šarić pobegao sa granice sa CG!

- U momentu kada je policajac izašao iz kućice i rekao Dušku da parkira automobil sa strane jer će morati da ga pregledaju, ovaj je krenuou rikverc i u punoj brzini uz škripu kočnica kao u filmovima pobegao na crnogorsku stranu, odakle je i došao - kaže izvor iz policije

  • 3

Duško Šarić, mlađi brat narko-bosa Darka Šarića, pobegao je juče Graničnoj policiji na carinskom prelazu Jabuka između Srbije i Crne Gore, kada su uniformisana lica pokušala da ga zaustave radi detaljne kontrole i pretresa.

Kako pišu "Naše novine" policijski službenik na kontrolnom punktu dobio je instukcije od pomoćnika načelnika za Graničnu policiju Milana Stanojevića da Šarića i njegov auto detaljno pretresu. Šarić je bio vidno nervozan zbog zadržavanja dok je čekao na dokumenta.

- U momentu kada je policajac izašao iz kućice i rekao Dušku da parkira automobil sa strane jer će morati da ga pregledaju, ovaj je krenuo u rikverc i u punoj brzini uz škripu kočnica kao u filmovima pobegao na crnogorsku stranu, odakle je i došao. Policajci su bili zbunjeni, pogledima su ispratili Šarićev auto koji se udaljavao jer rampa nije bila spuštena - kaže dobro obavešteni izvor iz MUP-a.

Napravljena je službena beleška, a Šarićev advokat je sad vremena kasnije došao na granični prelaz sa zahtevom da srpska policija vrati dokumenta koja je njegov klijent "zaboravio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin svedok dogadanja

    30. oktobar 2014 | 07:14

    Ova prica o saricima je tako smijesna dva brata Koja nemaju ni osnovnu skolu narko bosovi ? Raźne sluzbe u obe drzave stoje iza sverca i od tog sverca se pune budzeti problem je u procentu Koji se uzima Mozda su sarici ostavili Neki stek za crne dane Jer znaju da ce doci Neko mladi da radi za dB ovo se radilo i u vreme copavog sa zlatom iz turske

  • dragana

    30. oktobar 2014 | 16:35

    Mirko ako si ikad prelazio granicu znas da na tom prelazu ne postoje dve rampe tj.postoje dve rampe,ali za teretna iputnicka vozila.Inace znam policajce koji su tada radili i sigurno su posteni i ne korumpirani.Ne verujte svemu sto procitate.Da je rampa bila podignuta on bi usao Srbiju.

  • mirko

    30. oktobar 2014 | 13:25

    Kakav je to policajac kada je znao o kom se radi trebao je da preduzme sve da Saric nemoze da pobegne, a ne da drži rampu otvorenu i da mu da kljuceve a verovatno ga je pregledao sam, tu nesto nije uredi verovatno ga je uz dobru nagradu namerno pustio, tog policajca trebalo je odmah pretresti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA