Vučić: Očekujemo u 2015. veću cenu za Telekom!

- Treba da se ide na izbor privatizacionog savetnika a posle toga kreće se u kompletnu proceduru i verujem da to u 2015. godini može da bude završeno - rekao je premijer Srbije novinarima povodom privatizacije Telekoma

  • 6

Premijer Aleksandar Vučić izavio je danas u Jameni da će procedura oko privatizacije Telekoma Srbije biti završena u 2015. i da očekuje da Srbija može da dobije višu cenu nego 2011. godini kada je pokušana privatizacija te kompanije.

- Treba da se ide na izbor privatizacionog savetnika a posle toga kreće se u kompletnu proceduru i verujem da to u 2015. godini može da bude završeno - rekao je Vučić novinarima.

On je naveo i da veruje da može da se dobije više novca za Telekom nego u 2011. godini kada je vlada Mirka Cvetković pokušaala da proda tu kompaniju.

- Danas možemo da postignemo mnogo višu cenu zbog položaja Srbije i reformi koje preduzimamo - rekao je premijer.

Treba sačekati sledeću godinu i ocenu Svetske banke o uslovima poslovanjua u Srbiji za koje je ocenio da su posle usvajanje reformnskih zakona mnogo bolji, kazao je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Martin

    30. oktobar 2014 | 14:23

    Zasto prodajemo Telekom?

  • Bojan

    30. oktobar 2014 | 13:21

    Premijer je dovoljno hrabar da uradi sve ono što drugi nisu hteli da urade. Verujem da će prvatizacijom Telekoma građani Srbije biti i više nego zadovoljni.

  • Taur

    30. oktobar 2014 | 22:27

    Sto pre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA