GDE ĆE IM DUŠA: Deru pse, pa ih žive kuvaju (VIDEO)

Trgovci psima u Vijetnamu ubijaju životinje na jeziv način - kučiće žive oderu, a potom ih stavljaju u ključalu vodu. Meso pasa popularno je i često se nalazi na meniju u azijskim zemljama

  • 23

Užas u Vijetnamu. Trgovci psima u toj zemlji love pse, muče ih, a potom ubijaju na surov način i od njihovog mesa pripremaju hranu. Iako je u azijskima zemljama pseće meso redovno na meniju jer navodno pospešuje seksualni život muškaraca, tortura kroz koju prolaze nevine životinje ne može se opisati rečima.

Pse drže u kavezima, ali svakako najjezivije jeste na koji način ih ubijaju i spremaju jela. Kučiće žive oderu, a potom ih stavljaju u ključalu vodu!

Trgovina psima predstavlja i unosan biznis. U Hanoju je praksa i da se psi prodaju klanicama ili restoranima. Kućiće kolju nakon nekoliko dana koje oni provedu u surovim uslovima. Meso ubijenih životinja prodaje se i na uličnim tezgama u tom gradu.

Pored Vijetnama, jedna od zemalja koje su sinonim za mučenje pasa trgovinu njihovim mesom jeste i Tajland.

Lopovi čak više kradu pse koje ljudi drže kao kućne ljubimce jer su te životinje umiljatije. Ipak, kradu se i psi lutalice.

Nakon brojnih tekstova i video snimaka iz azijskih zemalja koji su obišli svet pokrenuta je i kampanja za sprečavanje trgovine psima, koju je potpisalo 500.000 ljudi.

Poslednju u nizu reportaža sa lica mesta napravila je ekipa britanskog Dejli mejla, koja se lično uverila kroz kakvu golgotu prolaze psi.

- Ovo nema nikakve veze sa vama. Prestani da postavljaš pitanja. Prestanite da fotografišete i odlazite odavde. Kvarite nam posao - urlao je na novinare jedan od zaposlenih u "psećoj klanici".

Pogledajte video materijal koji je tom prilikom napravljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametolog

    30. oktobar 2014 | 16:44

    Pas je životinja koja ima strahove, koja voli i koja ima osjećanja,ko god može ubiti psa na svirep način može i covjeka

  • Banderaš

    31. oktobar 2014 | 00:46

    A prasića vam nije zao? :-)

  • Jagoda

    30. oktobar 2014 | 17:16

    Crkli dabogda!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA