PRESELA IM ŠVALERACIJA: Nišlija i Leskovčanin došli po seks, nećete verovati šta im se desilo!

Vanbračna avantura ove Južnjake umalo je koštala života, jer su upali u klopku prostitutke i njenog vanbračnog supruga koji su ih pretukli i oteli im novac i mobilne telefone

  • 29

Jednog Nišliju i njegovog prijatelja iz Leskovca vanbračna avantura umalo je koštala života, jer su upali u klopku prostitutke i njenog vanbračnog supruga koji su ih pretukli i oteli im novac i mobilne telefone.

 

Niška policija saopštila je da su M.Z. (22) i njen vanbračni suprug D.D. (33) uhapšeni zbog razbojništva i protivpravnog lišenja slobode, bez navođenja detalja kako je do napada došlo.

 

Kako saznajemo, klupko je počelo da se odmotava kad se oštećeni Leskovčanin pojavio u policiji i prijavio napad koji se dogodio 17. oktobra.

 

 

- On je kazao da je dobio SMS poruku, kojom mu je neka žena, pozivajući se na njegovog prijatelja, ponudila seksualne usluge. Dogovorili su se da se sretnu i on je iste večeri otišao u Niš. Kada ga je uvela u kuću, zaskočio ga je njen vanbračni suprug i stavio mu nož pod grlo. Ona je takođe dohvatila dva noža, pa su nesrećnog čoveka više časova maltretirali i pretili mu klanjem ukoliko im ne preda novac - kažu naši izvori iz istrage, pa nastavljaju:

 

- On im je najpre dao 3.200 dinara, koliko je imao kod sebe, a nakon daljih pretnji još 12.500 dinara koje je imao u kolima. Razbojnicima ni to nije bilo dovoljno već su mu uzeli i mobilni telefon i zapretili da nikome ne govori ili će biti ubijen – kažu naši izvori iz istrage.

 

Kad su istražni organi pozvali prijatelja, koji mu je Leskovčaninu navodno preporučio prostitutku, ustanovili su da je i on stradao na isti način.

 

 

- Radi se o Nišliji koji je par puta koristio seksualne usluge osumnjičene bez ikakvih problema. On je pozvao 19. oktobra u nameri da se s njom sretne, a ona ga je pozvala da dođe kod nje. Kad je ušao u kuću dogodio se skoro identičan scenario. Razbojnici su od njega tražili sto evra, a kada su ustanovili da nema toliko novca, oteli su mu pet hiljada dinara. Međutim, to ih nije zadovoljilo pa su mu već sutradan uputili SMS poruku s pretećim sadržajem tražeći još novca. On im je zapretio da će ih prijaviti pa se više nisu javljali – kažu naši sagovornici.

 

Oboje osumnjičenih je zadržano u pritvoru do 48 sati. Osumnjičeni D.D. je već poznat kao izvršilac brojnih krivičnih dela zbog kojih je više godina proveo u zatvoru.

 

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. oktobar 2014 | 18:15

    Boni i Klajd iz Leskovac. :)

  • Fx

    30. oktobar 2014 | 17:26

    Da bi prostitucija bila po sve bezbedna treba je legalizovati sto pre i da drzava i policija rade svoj posao.

  • Cempa

    30. oktobar 2014 | 16:46

    Od sad ce I korisnici usluga morati da imaju makroe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA