STRAVIČNO MUČENJE: Pas visio obešen na kapiji kuće u Zemunu! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

- Jutros je na komšinicinoj kapiji visio obešen pas koji se udavio zbog kratkog lanca na koji ga je vezala - kaže uznemirena čitateljka Telegrafa koja se nadležnim organima više puta obraćala za pomoć, a koju za sada nije dobila

  • 45

Redakciji Telegrafa obratila se čitateljka koja tvrdi da je njena komšinica, koja ima veliki broj pasa, ostavila jednog od njih obešenog o prekratak lanac zbog čega se udavio. Negov leš mogli su videti svi koji su prolazili tim krajem ovog jutra.

- Radi se o mojoj komšinici koja ima oko 20 pasa. Oni žive u krajnje nehumanim uslovima, nemaju hranu, vodu, ni kućice za spavanje... Čak se i jedu međusobno jer ih ona ne hrani - kaže čitateljka iz Zemuna.

Ona objašnjava da dotična komšinica pse svakodnevno tuče kada počnu da laju, a vezuje ih i lancima.

 Jutros je na njenoj kapiji visio obešen pas koji se udavio zbog kratkog lanca na koji ga je vezala - kaže uznemirena čitateljka i dodaje da je dvorište te komšinice leglo zaraze, pacova i krajnje nehumanih uslova za životinje.

Ona naglašava da se nadležnim organima više puta obraćala za pomoć, ali da niko nije došao ni da pogleda o čemu se radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miroljub

    30. oktobar 2014 | 22:29

    uhapsite ovog idiota. danas visi pas a sutra ce covek.

  • Ognjen146

    30. oktobar 2014 | 22:19

    Gazdaricu treba 5 godina u zatvor

  • Lunja

    30. oktobar 2014 | 22:13

    Aj sad da vidimo kako ce reagovati nadlezni?! Skotina neka, bolesna, nesrecna ubija. Sutra ce i dete neko da priveze! Uhhh al sam ljut!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA