AMFILOHIJE: Crna Gora postaje sodomska država

- Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi - Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci - zaključio je Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović povodom "Parade ponosa"

  • 29

Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije Radović.

Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da se "ne zna šta će biti slavnije na "Paradi ponosa", 2. novembra u Podgorici, za praznik Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca".

- Ili to što je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ili to što će Evropa, ona antihristovska, uspeti napokon da Crnu Goru metne poda se, kao znak njenog punog ispunjenja uslova za integracije i njene pune afirmacije ljudskih prava i sloboda - rekao je Amfilohije.

Prema njegovim rečima, bilo kako bilo - jedno je sigurno.

- Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi - Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci - zaključio je Amfilohije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    31. oktobar 2014 | 21:00

    Kako je ovom čoveku dozvoljeno da širi govor mržnje na sve strane i da ne odgovara nizašta?

  • M

    31. oktobar 2014 | 21:28

    Hoce li ovaj dinosaurus ucutati vise...nevladina organizacija, nema poreza ali nema ni mesanja u bilo sta. Bolje da vodi racuna o svim onim pedofilima u sopstvenim redovima nego sto se brine sta odrasle osobe rade pod uzajamnim pristankom...organizacija koja je prosto opsednuta seksom, a i ko ce vise znati o tim stvarima nego matore device koje na posao idu u sarenim haljinama.

  • Zeljko PSG

    31. oktobar 2014 | 20:38

    Svaka cast Preosveceni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA