CRNA UDOVICA: Ubila sedmoricu partnera da bi postala milionerka!

Japanka Čisako Kakehi je posle smrti sedmorice partnera u poslednje dve decenije nasledila novac od osiguranja i ostalu imovinu u vrednosti od 6,8 miliona dolara, piše "Jiđi pres"

  • 1

U Kjotu je danas uhapšena Čisako Kakehi, šezdesetsedmogdišnja milionerka za koju se sumnja da je cijanidom otrovala muža, nakon otkrića da je šest njenih prethodnih partnera takođe preminulo, prenosi agencija AFP.

Udovica je porekla bilo kakvu umešanost u smrt supruga. Čisako je posle smrti sedmorice partnera u poslednje dve decenije nasledila novac od osiguranja i ostalu imovinu u vrednosti od 6,8 miliona dolara, piše "Jiđi pres".

U decembru prošle godine je njenom četvrtom mužu Isau Kakehiju iznenada pozlilo, nakon čega je umro, nepunih dva meseca posle venčanja. Autopsijom je utvrđeno prisustvo cijanida u krvi.

Prethodno je u septembru umro njen sedamdesetpetogodišnji partner, kome je iznenada pozlilo nakon zajedničke večere u restoranu, prenosi list "Jiđi".

Njen drugi muž, koga je upoznala posredstvom agencije za upoznavanje, umro je 2006. od šloga, da bi se dve godine kasnije okončao i njen treći brak, takođe smrću supruga.

Potom je 2009. godine umro njen novi partner, za koga se mislilo da ima rak, dok je 2012. njenom tadašnjem vereniku pozlilo dok je vozio motor. U njegovom telu pronađeni su tragovi cijanida, izveštavaju mediji.

- Mislimo da je to uradila zbog novca - ocenio je policijski istražitelj, ne govoreći pritom o kom je iznosu reč.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj2850

    19. novembar 2014 | 14:40

    Nije ona jedina,ima ih na hiljade,samo se vrlo malo prica o tome da se nebi povredila zenska sujeta, jer su samo muskarci dezurni krivci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA