Radnici komunalnog prepoznali napadače

Boban Milojević (50) i Radovan Ivanović (30) su pre nekoliko dana u pet ujutru izašli na ulice kako bi ih očistili, kada su im prišla tri mladića, oteli motke i pretukli ih, a ubrzo potom i pobegli

  • 1

Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća "Toplica" iz Kuršumlije koji su pretučeni dok su čistili ulice tog grada, prepoznali su u stanici policije trojicu napadača, rečeno je u policiji tog grada.

Radnici preduzeća "Toplica" Radovan Ivanović (30) i Boban Milojević (50) pre nekoliko dana izašli su u pet ujutru da očiste centar Kuršumlije. U susret su im došla trojica mladića, jedan od njih im je nogom šutnuo kolica i prosuo smeće na ulicu, a zatim su im oteli metle, a jedan od napadača je drškom metle udario Bobana Milojevića po leđima.

- Udarac je bio jak, pao sam na kolena i laktovima udario o asfalt, i tako ostao da ležim na ulici. Kukao sam i zapomagao, a onda su nasrnuli na kolegu Radovana. Bio sam onesposobljen da mu priteknem u pomoć - kazao je Milojević.

Čistač ulica Radovan Ivanović kazao je da je pokušao da se odbrani lopatom, ali da nije uspeo protiv trojice napadača.

- Dobio sam jak udarac drškom preko ruke i ispustio lopatu, pa sam se dao u beg. Jurili su me, ali me nisu stigli - rekao je Ivanović, a Milojević koji je ležao na asfaltu i sve to posmatrao uzaludno je dozivao pomoć.

- Vratili su se i svoj bes iskaljivali na našoj kanti za smeće. Polomili su je, a zatim je naišao taksi i sva trojica su otišli - kazao je Milojević.

Radnicima komunalnog preduzeća je tada ukazana lekarska pomoć.

Pripadnici policije su priveli potencijalne napadače, a oštećeni su ih u policijskoj stanici prepoznali. Javno komunalno preduzeće iz Kuršumlije "Toplica" uputilo je apel policiji da što pre reši taj slučaj ali i da saopšti imena napadača.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šapčanka

    20. novembar 2014 | 15:48

    Mili Bože šta se dešava u našoj Srbiji??? Ovako nešto je više poznato na Zapadu, napadati ljude na ulici! Ali nažalost evo i u našoj zemlji. GROZNO SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA