NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Đaci druga skidali golog i tukli četkom za ribanje poda!

Učenika A. R. svakodnevno trpi torturu od drugih đaka, koji ga navodno tuku, skidaju golog i udaraju četkom za ribanje poda. Iz Osnovne škole kažu da se radi o problematičnom detetu

  • 7

Ramiza Rustić (32), čiji sin A. R. ide u sedmi razred Osnovne škole "Rifat Burdžović", tvrdi da dečak od septembra, otkad je prešao u novu školu, gotovo svakodnevno trpi torturu đaka, koji ga skidaju golog i tuku četkom za ribanje poda!

 

- Mog sina su učenici napali u svlačionici, skinuli mu pantalone i gaće, a onda ga udarali četkom za ribanje poda - kaže Ramiza iz Novog Pazara.

 

Ona dodaje da njenog sina svakog dana neko maltretira, a da je on povučen i fino vaspitan, kao i da je uspešan sportista koji osvaja medalje u karateu, tenisu i plivanju.

 

 

- Mi smo se na jesen preselili i morali da mu promenimo školu. U samom startu ga nisu prihvatili. Ja sam ostavila svoj broj telefona razrednom starešini i rekla da me pozovu ako bude nekih problema, ali nisu me zvali. Sasvim slučajno je jedan poznanik u čaršiji rekao: "Jaoj šta vam rade s detetom u školi svakog dana ga maltetiraju" - priča zabrinuta majka na ivici suza.

 

Nuisret Zuković, direktor škole "Rifat Burdžović Tršo" kaže da je ovaj učenik problematičan.

 

- Otkad je u septembru premešten u školu pravi probleme. Prvi je počeo da tuče decu kaišem, a onda je na času fizike tukao dete dijabetičara. Svaki drugi dan razgovaramao s njim i njegovim roditeljima. Za dva meseca dobio je šest slabih ocena - rekao je direktor Zuković za Kurir.

 

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    20. novembar 2014 | 09:33

    Malo mutno deluje? Karatista koji osvaja medalje a maltretiraju ga pa bar bi dvojicu oladio od batina!

  • Драгана

    20. novembar 2014 | 07:57

    Класична прича одговорних у школи негирањем или пребацивањем кривице и одговорности као оправдање за пропусте. Чак и да је тако, као што каже директор, шта је конкретно предузео по том питању и чињеници за коју тврди ?

  • M!N

    20. novembar 2014 | 07:46

    Sve vam je to jer su prezasticenji vratiti batine u skolama tj. prutom po dlanovima pa kad roditelji nisu znali da ih vaspitaju sistem ce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA