Opljačkao pumpu uz pretnju mačetom!

Deo novca razbojniku je ispao iz džepova kada je radnik Miomir Kostadinović pokušao da ga zadrži gurnuvši ga ga vratima nazad u prodavnicu

  • 2

Maskirani razbojnik, sa belom kapom na glavi i crnom čarapom preko lica, uz pretnju mačetom, jutros oko 4 sata opljačkao je kasu na pumpi „Šeik Petrol“, na ulazu u Negotin i pobegao.

Deo novca razbojniku je ispao iz džepova kada je radnik Miomir Kostadinović pokušao da ga zadrži gurnuvši ga ga vratima nazad u prodavnicu.

- Uleteo je u radnju i viknuo "Daj pare“ i izvadio mačetu sa sečivom od 40 do 50 santimetara. Bio sam zatečen i samo sam izašao iz radnje napolje. On je odmah prišao do kase i počeo da vadi novac - priča Miomir Kostadinović, radnik pumpe za Blic.

Trpao je ispod kaputa i bio vidno uznemiren. Kada je hteo da izađe ja sam pokušao da ga zadržim tako što sam sa spoljašnje strane snažno gurnuo vrata u njega.

On se zaneo, pokušao ponovo da izađe, ja sam još jednom gurnuo vrata, ali je on tada nasrnuo na mene. Pokušao sam da ga savladam, međutim bio krupniji od mene, viši za desetak santimetara, oteo se i pobegao - nastavlja on.

To su bile sekunde, pa iako je i dalje imao mačetu u ruci, nije me povredio. Deo novca iz kaputa mu je ispao na mestu gde sam pokušao da ga zadržim. Odneo je preko 28.000 dinara – još vidno uznemiren priča Miomir Kostadinović za ovaj dnevni list.

Uviđaj na licu mesta obavila je negotinska policija. Razbojnik za kojim se još traga imao je na sebi crn kaput - „đubretarac“ , crne pantalone i patike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA