ZIMA U SRBIJI SVE JAČA: Na Kopaoniku najhladnije sa 7 cm snega!

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku gde su izmerena minus tri stepena i gde je sneg visok sedam centimetara, dok je najtoplije u Negotinu i Kruševcu

  • 3

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku gde su izmerena minus tri stepena i gde je sneg visok sedam centimetara. Najtoplije je u Negotinu i Kruševcu, gde je izmereno osam stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kraljevu, Chupriji, Nišu, Leskovcu i Vranju izmereno je sedam stepeni.

U Valjevu, Beogradu, Kuršumliji, Zaječaru i Dimitrovgradu izmereno je šest, a u Kikindi, Banatskom Karlovcu i Požegi pet stepeni.

Na Paliću su izmerena četiri, u Zrenjaninu, Loznici i Sjenici tri, u Somboru, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i na Zlatiboru dva, a na Crnom Vrhu jedan stepen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    21. novembar 2014 | 08:50

    Jaooo,apokalipsa,zima steze ,vec je na planini 7 cm snega,sra ce biti s nama,ludilo ,uzbudjenje...Ne nego treba da bude 20 c i da cveta voce na Arandjelovdan?Jel to treba da zvuci senzacionalno 7 cm snega na kopu 21 Novembra?

  • Kv

    21. novembar 2014 | 08:27

    Dolazi zima duga i hladna

  • Quattro

    21. novembar 2014 | 10:52

    Bas bih voleo da jednom najave da nas ocekuju obilne snezne padavine da ljudi ne izlaze bez preke potrebe jer se ocekuje metar snega. Da dodje prava zima. Pa ima li sta lepse nego kad zaveje sneg..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA