IMA LI NEKI VEĆI MONSTRUM? Do smrti izgladneo dete koje je dobio sa sopstvenom ćerkom! (FOTO)

Muškarac iz Džordžije Kelvin Mintoš (44) dobio je dete, koje mu je ujedno bilo i unuče sa svojom ćerkom Najlom. On je optužen za ubistvo, silovanje, sodomiju i incest

  • 6

Amerikanac Kelvin Mintoš (44) i njegova ćerka Najla, uhapšeni su zbog zlostavljanja njihove ćerke, koja je Kelvinu ujedno bila i unuka, Alcenti Mintoš. Stravičan zločin je otkriven nakon što je njeno telo dovezeno u bolnicu u Džordžiji.

 

Član islamskog kulta optužen je za ubistvo, silovanje, sodomiju i incest, kao i za izgladnjivanje i maltretiranje 15-mesečnog deteta dobijenog sa svojom ćerkom.

 

Policija je nakon ovog događaja pretresla njegovu sobu i tamo je pronašla druga dva deteta, od dve i pet godina. Takođe, tamo je pronađena i njegova ćerka Najla Mintoš (23) koja je bila njegov saučesnik u ovim zločinima.

 

 

Iasia Sveting (21), majka dve maloletne devojčice, takođe je otkrivena na jednom spratu hotela, u očajnom zdravstvenom stanju. Njoj je bila hitno potrebna medicinska pomoć, a zatekli su je izuzetno mršavu, izgladnelu i bolesnu.

 

Kelvin je izričito naredio da njegova ćerka, Najla, liši decu hrane jer su bila neposlušna. Ona je takođe optužena za više krivičnih dela, od kojih je jedno čak i ubistvo.

 

Tokom istrage, u sobi su pronađene beleške o religioznoj organizaciji "Nuvaubijan Mavara", zasnovane na crnim islamistima. Članovi ove grupe zastupaju stav da su beli ljudi đavoli.

 

Mintoš je uhapšen na osnovu više optužbi, uključujući jedno ubistvo, četiri zlostavljanja dece, silovanje, incest i sodomiju.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA