MAJKA PREBIJENE DECE: Hrvati nas maltretiraju, samo zato što smo Srbi!

- Učiteljica ništa nije uradila iako je moje dete povraćalo posle tuče. Škola zataškava slučaj, a ni direktor ni doktor u bolnici nisu prijavili nasilje policiji iako po službenoj dužnosti to moraju da urade - kaže Radmila, majka dečaka (8) srpske nacionalnosti, prebijenog u Puli

Dečak Radovan Dučić (8) koji je srpske nacionalnosti, dobio je batine od vršnjakinje u petak 14. novembra u Puli, posle čega je završio na hirurgiji sa teškim povredama glave. Radmila Dučić-Dikišić, njegova majka, rekla je da je ovo napad na njenu porodicu, samo zato jer su se izjasnili da su Srbi.

Majka Radmila je u razgovoru za Telegraf rekla da je incident prijavila policiji tek posle četiri dana, jer joj to nisu dozvolili bez otpusne liste.

Da podsetimo, nasilna devojčica je posle školske nastave napala mlađu Radovanovu sestru i uz razne uvrede na nacionalnoj osnovi počela je da je tuče, a dečak se isprečio između njih kako bi je zaštitio.

Devojčica ga je bacila na pod i psovala mu srpsku majku, udarajući ga cipelom u glavu. Dečak je zbog ozbiljnosti povreda zadržan na hirurškom odeljenju pulske bolnice.

- Učiteljica ništa nije uradila iako je moje dete povraćalo posle tuče. Škola zataškava slučaj, a ni direktor ni doktor u bolnici nisu prijavili nasilje policiji iako po službenoj dužnosti to moraju da urade. U policijsku stanicu sam otišla kada sam dobila otpusnu listu, i to posle 4 dana, jer bez nje nisu hteli da otvore slučaj - priča majka dvoje dece.

Ona kaže da je njen sin 100 odsto invalid, a da to nije sprečilo devojčicu i njenog brata da ga maltretiraju. I to sve zato što su srpske nacionalnosti.

- Hoće da zataškaju sve. Majka od te dece mi je pretila likvidacijom, vređala je moju decu i mene. Rekla mi je da smo Šešeljevci, nazivala nas je pogrdnim imenima, vređala nas je na nacionalnoj osnovi i to zato što smo Srbi. Rekla je i da promenimo državu ako nam se ne sviđa, a meni je rekla da sam drolja - nastavlja priču Radmila.

Ona kaže da policijske istrage nema i da se dešavalo i pre da maltretiraju njenu decu, a da niko od nadležnih ne reaguje.

Dokle će se nastaviti vređanja na nacionalnoj osnovi, ko toj deci usađuje toliku mržnju pa onda oni tuku svoje vršnjake i bespomoćnu decu, dokle će Srbi u Hrvatskoj morati da trpe mržnju i nasilje, samo su neka od pitanja na koje bi trebala i morala da odgovori policija i vlasti u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posten Srbin

    21. novembar 2014 | 17:11

    Svedok Sam da hrvatska djeca tjeraju srpsku sa igralista profesori cute. Tuku ih. Ova zéna je hrabra. Ali Bojim se za nju ! Nasu djecu kamenuju dok cekaju bus. Mi cutimo bolji mo se. Popa su pretukli.Ima li u Srbiji Neko da u savjetu bezbjednosti postavi srpsko pitanje u hrvatskoj ? Djeca placu. Mi cutimo.

  • pula

    21. novembar 2014 | 17:13

    Ovo su takozvani branitelji nagovorili djecu da tuku srbe. Tuku i nas talijane. Fasisti !

  • Bojan

    21. novembar 2014 | 18:29

    Hrvati su jedan bizaran narod...prosle godine je jedan moj prijatelj letovao sa porodicom u rovinju. Njegova 4 godine stara cerkica je nasla drugara na plazi,pukim slucajem,istih godina.kada je mali pitao njenog tatu odakle su dosli,odmah posle odgovora,da su iz Srbije,usledio je šok.dete od 4 godine mu je odbrusilo da je on neprijatelj,jer je Srbin i da vise nece da prica sa njima... Ljudi,to je generacijsko trovanje mozga,hrvati pujdaju svoju decu od malih nogu.to je jedan bolestan i podli narod i dok god se ovako budu odvijale stvari,mrznja se nikada nece iskoreniti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA