NAJJAČI NA SVETU: Putin dobio crni pojas osmi dan u karateu!

- Borilačke veštine uče samokontroli, sposobnosti da se oseti momenat, daju vam mogućnost da vidite protivnikove jake i slabe strane, kako biste postigli najbolji rezultat. Siguran sam da ćete se složiti da su ovo ključne sposobnosti za jednog političara - rekao je Putin o svojoj opsesiji borenjem

  • 19

Bivši predsednik SSSR Mihail Gorbačov reče pre neki dan da Vladimir Putin pati od kompleksa Boga, tj. da misli da je druga najjača osoba u Vasioni, posle Stvoritelja.

Vest da će Putin od decembra nositi crni pojas osmog dana u kjokušinkai karateu, u kombinaciji sa činjenicama da predsednik Rusije već ima crni pojas deveti dan u tekvondou i crni pojas osmi dan u džudou (jedini je Rus sa ovim priznanjem), trebalo bi da natera Gorbačova da razmisli o tome da li je možda Putin u pravu kad ima tako visoko mišljenje o sebi.

Predsednik Rusije će visoko priznanje kjokušinkai federacije dobiti na ceremoniji u decembru, tokom Svetskog prvenstva.

- Borilačke veštine uče samokontroli, sposobnosti da se oseti momenat, daju vam mogućnost da vidite protivnikove jake i slabe strane, kako biste postigli najbolji rezultat. Siguran sam da ćete se složiti da su ovo ključne sposobnosti za jednog političara - rekao je Putin o svojoj opsesiji borenjem.

(Telegraf. rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    22. novembar 2014 | 14:30

    To su rekli drugi... (A Gorbacov je u godinama, kad se uveliko, pati od demencije.Zaboravio je, da su ga zednog, preveslali, preko vode, i da je bacio, Rusiju - na kolena.)...

  • Db

    22. novembar 2014 | 15:44

    ha ha ha

  • mirko

    22. novembar 2014 | 15:30

    Dobio od dume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA