MASAKR! Kalašnjikovim izrešetao ljude u punoj diskoteci!

U noćnom klubu u Grčkoj, napadač je zapretio da će pobiti sve prisutne, a onda je otvorio vatru na goste kluba i zaposlene, pri čemu je povredio 11 ljudi

  • 3

U noćnom klubu u grčkom gradu Mikrolimano, u okrugu Pirej, jedna osoba je rano jutros otvorila vatru iz kalašnjikova, pri čemu je troje ljudi teže, a osmoro lakše povređeno, objavili su danas grčki mediji.

Policija raspolaže fotografijom napadača, koji je, prema navodima svedoka, bio u klubu i pre napada, prenela je grčka agencija ANA.

Napadač je u jednom trenutku napustio klub i zatim se vratio, noseći kalašnjikov. On je zapretio da će pobiti sve prisutne, a onda je otvorio vatru na goste kluba i zaposlene, pri čemu je povredio 11 ljudi.

Nakon toga je taksijem pobegao sa mesta napada, navodi policija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola kg

    22. novembar 2014 | 17:51

    Uhhhh sva sreća pa nikog nije povredio stokaaa!!! Ne shvatam kako čovek može da voli da ubija i da rani ljude takvi nam ne trebaju na ovom svetu. Da nije njih svet ne bi bio ovakav kakav jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA