Tablet računari za najmlađe Zaječarce

Učenici prvih razreda osnovnih škola u Zaječaru dobili su danas tablet računare na poklon, a predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković najavio je da će i naredna generacija prvaka dobiti na poklon računare

  • 44

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas je u sali Pozorišta Timočke krajine uručio tablet računare učenicima prvih razreda osnovnih škola sa teritorije grada Zaječara.

Tom prilikom priređen je zabavni program za prvake u izvođenju njihovih vršnjaka iz hora "Čarolija" i dečja predstava "Šalabalabajka", prenosi TV Best.

- Gradska vlast će se truditi da čuje vaše učitelje i vaše roditelje i učini sve da bi vi imali srećno i bezbrižno detinjstvo. A vi se trudite da slušate vaše učitelje, a i da oni čuju vas. Želim vam, pre svega, bezbrižno detinjstvo. Neka vam ovi tablet računari služe i za učenje i za igru. Grad Zaječar će i sledeće godine obezbediti tablete generaciji koja dolazi posle vas - poručio je predsednik Skupštine Saša Mirković okupljenim mališanima.

(Telegraf.rs / TV Best)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    24. novembar 2014 | 15:16

    Puno prelepih osmeha izmamili su tablet računari na licima mališana ,vrlo lep i human gest grdske uprave Zaječar.

  • Vladeta

    24. novembar 2014 | 17:12

    Tablet racunari ce itekako pomoci djacima koji prvi put sedaju u skolske klupe pri ucenju i omogucice im da lakse savladaju gradivo koje ih ocekuje.

  • Nina

    24. novembar 2014 | 15:27

    Ovo ce posluziti kao podstrek malisanima za dalje ucenje i skolovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA