PUTIN ODBRUSIO ZAPADU: Jači smo od svih!

Ruski predsednik je izjavio u jednom intervju i da je ceo svet odobravao ono što je Boris Jeljcin radio sve dok nije stao u obranu Jugoslavije, i da čim je to uradio odmah su ga zapadnjaci pretvorili u alkoholičara i lošeg čoveka

  • 38

Ruski predsednik Vladimir Putin je u novom intervju za Itar TASS dao sebi oduška, pa je između ostalog, dobro "opleo" po  Zapadu i njihovom sprovođenju politike. 

- Čim Rusija stane na svoje noge i ojača, politički moćnici promene mišljenje o njoj. Tako je danas i tako je bilo i ranije. Ceo svet je odobravao ono što je Boris Jeljcin radio sve dok nije stao u obranu Jugoslavije. Čim je to uradio odmah su ga zapadnjaci pretvorili u alkoholičara i lošeg čoveka. Zar je to bila tajna?! Svi su to znali i ranije, samo im do tog trenutka nije smetalo. Ali, čim je došao trenutak u kojem su morali da brane ruske interese na Balkanu, on je odjednom postao neprijatelj Zapada - rekao je Putin bez dlake na jeziku.

Ovakav scenario događa se danas u Ukrajini, a Putin je sličnog mišljenja povodom tih dešavanja.

- Rusija je jača od svih. I to zato što je u pravu - rekao je i dodao kako su u takvim situacijama nepobedivi.

(Telegraf.rs / Izvor:en.tass.ru)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA