PEDOFIL TRAŽI POMOĆ: Seksualno me privlače devojčice od četiri godine, neka mi neko pomogne (VIDEO)

Cilj ovog dokumentarca i čitavog programa jeste da se pomogne pedofilima u rešavanju ovog problema posebnom terapijom i tretmanima, kako bi se zaštitila deca od mogućeg zlostavljanja

  • 19

Edi (39) je čovek koji se odlučio na hrabar potez kada je priznao pred kamerama, a tako i pred čitavim svetom, da ima ozbiljan problem kome ipak želi da se posveti. On je istakao u svom priznanju da je pedofil, da bez obzira na svoje seksualno opredeljenje, nikad nije počinio nikakav zločin.

Ovaj čovek je javno priznao da ga seksualno privlače devojčice koje imaju 4 godine, što će biti prikazano večeras u dokumentarcu "Pedofil u susedstvu", na britanskoj televiziji Kanal 4. Iako je spoznao svoje neobične porive još u 20-oj godini, on tvrdi da nikad nije naudio nijednom detetu.

Program se bavi "vizuelnim pedofilima" i preporučuje radikalne promene kako bi se zaštitila bespomoćna deca od ovih potencijalnih napadača. To podrazumeva posebne tretmane i terapije za one koji dolaze da bi se promenili i uradili nešto povodom ovog pitanja, iako nikad nisu učinili nikakav seksualni prekršaj. On je dodao da ga takođe privlače i starije žene, ali i da mu je ipak potrebna pomoć kao i drugima koji mogu da postanu ozbiljni kriminalci.

- Ljudi će verovatno reći: Zašto ovaj čovek nije zatvoren? Trebalo bi da ubijemo ovog lika - kaže ovaj čovek o mišljenju drugih o sebi.

- Kunem se, neću da bežim od vas ukoliko želite to da mi uradite, dođite i učinite to, ali to bi se sve uklopilo u tipičan scenario statusa kvo - izjavio je u dokumentarcu i podvukao da želi da mu se pomogne u ovom strašnom problemu.

Pogledajte najavu:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lutka

    25. novembar 2014 | 16:18

    Vazno da zeli pomoc i lecenje, da je svestan da ima problem..

  • Kerberus

    25. novembar 2014 | 16:08

    Pod uslovom da se ne radi o zelji za popuranoscu, ovo je dokaz o pobedi razuma nad nagima.

  • § … §

    25. novembar 2014 | 16:04

    Neka ide na psihijatriju, bolesnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA