VRIŠTALA OD BOLOVA: Penzioner (80) polio kiselinom svoju bivšu devojku (20) jer ga je ostavila! (FOTO)

Njen 60 godina stariji ljubavnik, počeo je u toku veze da kontroliše nju i njen život kao i da je optužuje za nevernost, što je ona je objasnila poroti i dodala da je vršen pritisak na nju da pređe u Islam

  • 8

Viki Horsman (20) je bila u vezi sa Muhamed Rafikuom skoro dve godine, pre nego što je preživela stravičan napad posle raskida sa svojim 80-godišnjem ljubavnikom.  Ona je videla oči napadača koji joj je prosuo kiselinu u lice što je izazvalo jezive posledice, ostavljajući je zauvek potpuno spaljenu i unakaženu.

Ona je razgovarala sa muškarcem koji je nosio kapuljaču i maramu preko lica, dok je stajao na tremu njene kuće i provirivao unutra. Tog kobnog 15. aprila u mestu Tividale, u Velikoj Britaniji, nepoznati napadač je prosuo supstancu koja je nagrizla lice ove devojke i tako joj uništio život.

Na suđenju trojici muškaraca optuženih za ovo krivično delo, vrlo emotivno je pričala o tom nemilom događaju, naglašavajući da je dugo vrištala posle napada u sopstvenoj kući i opekotina koje su nestvarno bolele. Kada je ugledala plikove na svom vratu i licu, brzo se vratila u kuću i pokušala da hladnom vodom umanji bol.

Njen 60 godina stariji ljubavnik, počeo je u toku veze da kontroliše nju i njen život, kao i da je optužuje za nevernost. Ona je poroti objasnila da je njen izabranik izvršio pritisak na nju da pređe u Islam, kao i da promeni svoje ime u Alena Rafiku.

Nesrećna devojka je morala da počne da jede drugačiju vrstu hrane i da se drugačije oblači, ali je potreba 80-godišnjeg muškarca da je optužuje za prevare i oduzima joj slobodu, naterala da ga ostavi. Sudi se i njegovim saučesnicima, Šanonu Hepsu (23) i Stivenu Holmsu (25), za koje se sumnja da su izveli ovaj strašan napad.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ich

    25. novembar 2014 | 17:56

    Pa koji normalan čovek od 20 godina moze da ima zdravu vezu sa osobom od 80?!On moze deda da joj bude....a uz to po imenu sudeći je islamske vere taj stariji čovek,šta je ona onda očekivala?!Sorry meni to nije normalno

  • sss

    25. novembar 2014 | 19:23

    Mozda je imao doru penziju I nekretnine,pa je ocekivala nesto drugo. Kuda ide danasnja omladina ...

  • SNEZANA

    25. novembar 2014 | 23:54

    da li je normalno da devojka koja ima 20 godina ima vezu sa covekom koji ima 80

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA