ZA NJIH JE MALO I SMRTNA KAZNA: Pokušali da siluju devojčicu (15), zatim je polili kerozinom i zapalili!

Porodica nastradale je objasnila policiji da su je šestorica muškaraca uvukla devojčicu u kuću kada se usprotivila njihovim nepristojnim pokretima i dodirivanju

  • 2

Devojčica (15) je podlegla povredama u Nju Delhiju, nakon što su je u indijskoj državi Utar Pradeš šestorica muškaraca zapalila zbog opiranja zlostavljanju.

Ovaj strašan incident poslednji je u nizu seksualnih napada na žene, koji se gotovo svakodnevno događaju uprkos međunarodnim osudama zbog grupnog silovanja studentkinje 2012. godine.

U najnovijem slučaju, policija je uhapsila četvoricu muškarca koji su napali devojčicu čim je izašla iz kuće, u selu 277 kilometara jugoistočno od Nju Delhija.

Porodica nastradale je objasnila policiji da su je šestorica muškaraca uvukla devojčicu u kuću kada se usprotivila njihovim nepristojnim pokretima i dodirivanju, saopštio je lokalni nadzornik policije RK Sahu. Muškarci su je potom polili kerozinom i zapalili kako bi je kaznili zbog opiranja.

Devojčica je odvedena u lokalnu bolnicu, gde je podlegla povredama, rekao je nadzornik.

- Četvorica od šestorice optuženih je uhapšeno. Svi su iz istog sela i pripadaju istoj kasti kao devojčica - izjavio je Sahu.

Juri ljude sa bacačem plamena

Indija se poslednjih godina suočava sa oštrim kritikama i besom javnosti zbog čitavog niza slučajeva silovanja.

Fatalno grupno silovanje 23-godišnje studentkinje u autobusu u Nju Delhiju u decembru 2012. godine, koje se završilo njenim ubistvom, pokrenulo je masovne ulične proteste i podstaklo usvajanje strožih zakonskih mera protiv seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA