Stanko Subotić saslušan u okviru istrage o napadu na Beka

Biznismen Stanko Subotić je potvrdio da je protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava, ali i da je odbacio bilo kakvu umešanost u pokušaj ubistva. Subotiću je ponuđeno i da ode na ispitivanje poligrafom, ali je on to odbio

  • 1

Srpski biznismen Stanko Subotić saslušan je danas u okviru istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

Subotić je potvrdio da je protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava, ali i da je odbacio bilo kakvu umešanost u pokušaj ubistva. Subotiću je ponuđeno i da ode na ispitivanje poligrafom, ali je on to odbio, piše Blic uz informaciju da bi zbog tog događaja na saslušanje uskoro biti pozvan i Miroslav Mišković, piše Blic.

Prethodno je ministar policije Nebojša Stefanović saopštio da je policija do sada obavila više informativnih razgovora, kao i da su pojedine osobe testirane i na poligrafu, ali nije govorio o imenima.

Podsetimo, nepoznata osoba ispalila je tri metka u Milana Beka i teško ga ranila u grudi i stomak. Nakon hitne reamnimacije, Beko je operisan, a posle sedam dana pušten je na kućno lečenje. Policija ga još uvek nije saslušala, piše Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vidoje

    27. novembar 2014 | 00:11

    Amateri, ženski Dnk ..ostali tragovi ,spala kapuljača ... A saslusavaju najopasnije ljude u bližoj i široj okolini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA