TURČIN RIGOROZNO KAŽNJEN: 300.000 dinara za 26 prekršaja!

S obzirom na to da nije mogao da plati kaznu za sve saobraćajne prekršaje, ona je zamenjena sa 60 dana zatvora dok će ostatak iznosa biti naplaćen prinudnim putem

  • 5

Niška saobraćajna policija podnela je prijavu protiv jednog turskog kamiondžije jer je prilikom kontrole njegovog tahografa utvrdila da je načinio 26 prekršaja. Prekršaji su se odnosili na nepoštovanje propisa o dužini obaveznog odmora i trajanju neprekidne vožnje.

Sudija za prekršaje je Turčinu je izrekao jedinstvenu novčanu kaznu od 300.000 dinara.

- S obzirom na to da on nije mogao da plati toliku kaznu, ona je zamenjena sa 60 dana zatvora dok će ostatak iznosa biti naplaćen prinudnim putem - saopštio je Mišel Marković, portparol Prekršajnog suda.

Pre desetak dana, takodje turski vozač kažnjen je sa 283.000 dinara, takođe na osnovu kontrole tahografa. Njegov poslodavac je platio novčanu kaznu, pa je on pušten iz zatvora.

Niška policija apelovala je na vozače da poštuju saobraćajne propise i najavila rigoroznu kontrolu i u narednom periodu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cane

    27. novembar 2014 | 15:30

    Dali je ovo neka vesta revansima ,ako se nemoze na navijace udri po vozace Sramota

  • cg

    27. novembar 2014 | 17:00

    Stvarno sramota.sta treba da rade oni nasim vozacima.ovo je kllasicna osveta

  • Bas volim!

    27. novembar 2014 | 23:29

    Nislije su pre 4 godine kaznildm mog vozaca i firmu. Medjunarodni transport je radjen,nisu se uklapali radni sati,platili smo kaznu,tako da mi nije zao turcina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA