Mišković dao izjavu o napadu na Beka

Kako se radi o saslušanju u svojstvu građanina, Miškoviću u ovom slučaju nije bio potreban advokat. Još uvek nije poznato da li će Mišković pristati na poligraf

  • 1

Vlasnik "Delte“ Miroslav Mišković dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, u sklopu istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

- Nakon šest javnosti nepoznatih osoba i biznismena Stanka Subotića Caneta, i Miroslav Mišković će dati iskaz u svojstvu građanina. Mišković će odgovarati na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom, što podrazumeva i da će govoriti o zajedničkoj kupovini “C marketa”. Biće mu, kao i Subotiću, ponuđeno poligrafsko testiranje za koje je potreban njegov pristanak - rekao je izvor blizak istrazi za "Blic" pre ispitivanja Miroslava Miškovića.

Kako se radi o saslušanju u svojstvu građanina, Miškoviću u ovom slučaju nije bio potreban advokat. Nije poznato da li će Mišković pristati na poligraf.

Zdenko Tomanović, advokat Milana Beka, juče je naveo da biznismen ne vodi svoju istragu o počiniocima i naručiocima. Takođe, i da je Milan Beko već tri puta iznosio svoja saznanja o događajima inspektorima MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bisa

    29. novembar 2014 | 01:37

    Izmedju svih tajkuna veze i vezice i silne prljave rabote.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA