NEMAČKA TUGUJE: Tugče Albajrak skinuta sa aparata za održavanje života

Dvadesettrogodišnja Tugče Albajrak skinuta je sa aparata za održavanje života nakon dve nedelje od fizičkog napada koji je pretrpela kada je pokušala da spreči tuču u Mekdonaldsovom restoranu. Nakon vesti o njenoj smrti, prijatelji devojke i građani Ofenbaha okupili su se ispred bolnice, u čast stradale devojke

  • 30

Studentkinja Tugče Albajrak, Nemica turskog porekla, skinuta je sa aparata za održavanje života na njen 23. rođendan, nakon napada 15. novembra zbog kojeg je završila u komi, piše “Dejli Sabah”.

 

Devojka je teško povređena kada je pokušala da spreči tuču između tri muškarca i dve devojke u Mekdonaldsovom restoranu u Ofenbahu.

 

Tada ju je napao Sanel M. (18), koji ju je udarcem oborio na tlo. Nesrećna devojka je pri padu zadobila teške povrede glave i upala u komu.

 

 

Nakon vesti o njenoj smrti, prijatelji devojke i građani Ofenbaha okupili su se ispred bolnice, pozdravljajući njenu hrabrost. Oni su nosili transparente sa napisima na turskom i nemačkom jezikom “Hvala ti”.

 

Ali Albajrak, otac devojke, izjavio je da je Tugče “heroina i mučenica” jer se suprotstavila napadačima.

 

Rođaci devojke kritikovali su porodicu 18-godišnjeg napadača, navodno poreklom iz Srbije, jer nisu izrazila saučešće nakon njene smrti.

 

 

Istraga tragičnog incidenta je u toku, naveo je “Dejli Sabah”.

 

Turski mediji navode da je Sanel M. rođen u Srbiji 1996. godine, kao i da je samo nekoliko dana pre incidenta napunio 18 godina.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    29. novembar 2014 | 11:28

    Bosanac kukavički udario Turkinju,koji smrad,to im je u krvi,sa ledja ili nekog manjeg od sebe.

  • Maja

    29. novembar 2014 | 18:33

    E tugo oko cega se vi raspravljate i dan danas ! Srbin,musliman...ako je srbin nije to uradio,ako je musliman jeste i treba ga spaliti i obratno.Ljudi Boziji on je necovek i takvih ima u svim verama i nacijama.Jedan mladi zivot je ugasio.Ego mu je bio ostecen eee...gde ce njemu zensko tako ! I takva je velika vecina muskaraca ovde na Balkanu.Tugce pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja hrabra i plemenita devojko...

  • Srbo kabadahic

    29. novembar 2014 | 13:19

    Sad je iz Srbije a dan pre toga je bio iz pazara ili sandžaka sve samo iz Srbije nije bio. Nije to ni bitno uništio je mladi život i treba ga max kazniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA